Pokec 2011
Re: Pokec 2011
a já bych ho dal i do socky lepší než stříbro
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Taky z toho nejsem nadšený, ale pořád je to menší zlo, než se tím muset prodírat.powerball píše: jj schovanyho ho mam, ale stejnak tady pribejva vzdycky hrozne moc novejch prispevku v kazdym tematu a po rozkliknuti se mi ukaze jenom "Tento příspěvek napsal Smrťák, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek."
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Tak pánové řešte něco podnětného a neukazujte na druhé.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Nevim, třeba jsem tuhle projížděl Alfy na mobile.de a hrozně moc jich mělo "dřevěnej" volant, ale nemělo to ani origo rádio, vzádu ruční okna apod. Trochu nevkusDeli píše:a já bych ho dal i do socky lepší než stříbro
Mám rád automatické převodovky.
dřevěnej volant je taky super a třeba nebylo vůbec origo rádio s CD, co ty víš
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Aštar Šeran
- Řidič začátečník
Identitu toho pošlapávatele báboviček samozřejmě znám, ale jsem rád, že po tvém nejasně formulovaném obvinění zaznělo veřejně, že já to nejsem. Dál to rozviřovat nebudu, jak jsem slíbilPickuper píše:1) buď v klidu......mezi kandidáty na možného bonzáka jsi nikdy nefiguroval ... takže netřeba být vztahovačný
2) identitu bonzáka znám, nicméně ji tu sdělovat nebudu. Pokud se ovšem dotyčný sám zeptá, rád mu odpovím.
3) netuším o jaké hysterii stále hovoříš.......Lutonskýmu jsem zcela korektním způsobem sdělil můj názor a ve stejném duchu požádal o deaktivaci účtu. Vlákno o odchodu jsem založil zcela záměrně s tím, že jsem předpokládal, že někteří jedinci ocení možnost zaskotačit si na mém hrobě. A nezklamali. Ale je pravda, že jsem čekal kvalitnější výlevy.
4)šlapej si po čem chceš
TSI
156? Tam to byl nějakej Luxury paket a byl asi celkem levnej, protože jich to má většina. Přitom tam dávali celkem pěkný rádio v origo, škoda že ho všichni vyházeli. Bylo taky "dřevěný" a sedělo tam.Plant píše:Nevim, třeba jsem tuhle projížděl Alfy na mobile.de a hrozně moc jich mělo "dřevěnej" volant, ale nemělo to ani origo rádio, vzádu ruční okna apod. Trochu nevkusDeli píše:a já bych ho dal i do socky lepší než stříbro
Ale najít pěknej kousek ve sportpaketu je umění. A přitom ty sportovní pakety byly tři...
TSs
Mě se třeba 156 děsně líbí. A ten dřevěnej volant by mi nevadil, naopak, já mám dřevo v autech i rád, ale jakmile tam je dřevo volant a už k tomu v interiéru skoro nic nesedí, nebo tam je nějaký neorigo rádio, nebo to prostě vypadá už hnusně, tak je to prostě fuj..
Mám rád automatické převodovky.