BMW Divize
Re: BMW Divize
Lamelu 50% jsem měl v bramborovi1 a nepoznal jsem rozdíl mezi šnekem (m4Zlik) a lamelou. Šnek vyžaduje méně častý servis, proto zase Quaife.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
že zrovna tebe bude trápit něco jako "méně častý servis"
V lamele se musí (rel. často) měnit olej, šnek má olej nafurt (což u mně tak úplně neplatí).
Hurá, Quaife už taky mám, fčál už jenom čekámna Michala (v pondělí bued zpět).
Tak, konečně - brambor2 má v sobě nový diff s LSD, zítra dopo si pro něj k Michalo du. Hurá, bude zase brmbrmbrm.
- Lachende Bestien
- Letec
Nechci vám do toho kecat, ale nebylo by v rámci uvědomělého boje proti dežoinformacím vhodnější místo brmbrmbrm používat spíše hén, héén, vole, hééén?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Dopoledne m4Zlikem po Beskydech bylo (skoro) OK, jen jedny semafory (překopávají I/56 na Mezivodí), odpo sem byl bramborem2 na otočku v Ově (jezdí, funguje, diffuje, svor sem ale nezkoušel, esli svoruje) a to bylo teda za trest - kam se člověk podívá, tam semafory (práce na silnici) nebo objížďka. Brrr.
Kruciš.... záhada divných zvuků od kol(a) brambora2 pokračuje: Před nějakou dobou hučelo PP kolo = výměna ložiska, potom něco hučelo zezadu = diff+lsd kaput, výměna za nové. No, a dneska jsem jel (dýl, bylo těplo = to vždycky nastalo) a taky že jo, odněkud zase divné zvuky (rytmické hučení) po jednom ze zabrždění. Cifiks, co to kde není v pořádku?
Já bych měl jeden tip..