Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Shr3k
Mistr volantu

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Shr3k »

PepaSFI píše: ned 27 srp 17:12 bohužel je smutný že někdo nepozná že jsem měl na mysli tendenčnost a manipulativnost toho videa a ne to jestli tam je ta značka. A když občas vidím co dokážou ti lepší řidiči, tak jsem někdy rád že ty velký auta nechávají dementním točvolantům.
Když někdo pokládá otázky jako "Co jako ty kamiony měly dělat? Okamžitě dupnout na brzdu a strhnout to doprava?", nic jiného si nezaslouží. Ne ty vole, jestli si někdo není schopný za 4 km jízdy všimnout zákazu s třemi dvojicemi značek, tak by s takovým postřehem řídit desítky tun fakt neměl. Špatně to dopadá, pro ostatní.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No ale když tam tu značku dal idiot :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Úplně to samý, jako když je někde B28, nebo kolona a tam zkratka přes B1.. Udělá to jeden a jedou (zastaví) další.

A s tou B1 to platí i v okamžiku, kdy to není zkratka (je to slepý) a najdou se střelci co jedou za jedním co tam jede a pak se otáčí :-D
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

PepaSFI píše: ned 27 srp 17:12 bohužel je smutný že někdo nepozná že jsem měl na mysli tendenčnost a manipulativnost toho videa a ne to jestli tam je ta značka.
To nějak nechápu, jaká tendencnost? Je tam značka, uvozena dostatečně dopředu? Je. Mají tam co předjíždět? Nemají. Tak jakapak tendencnost?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Tak to jsem zvědav na názory.

Uzavírka PČR, objíždka městem. V něm kolona, silnice jeden pruh pro každý směr jízdy. Skáčeme v koloně.
Najednou protisměrem přilítla Fabie (kam v životě vidět nemohl) a regulérně předjížděl kolonu a fouk to přede mě
Kouknu do zrcátka, a tam druhej a začal se cpát před kolegu za mnou - zastavil jsem a tím jeho zadek zůstal v protisměru.
Chvíli jsem ho nechal vycukat, pak se vrátil do protisměru a že najede přede mě - zavřel jsem mu to a řádně vytroubil. K mé smůle (a k jeho štěstí) nic v proti nejelo, fakt bych se kochal co by dotyčná paní pizda dělala a jak by to couvala.
Chvíli na mě najížděla, snažila se mě vytlačit a po chvíli to vzdala zařadila se před kamion přede mnou

Je tohle ty vole normální? Já jsem z Prahy zvyklej na ledacos, ale na západě republiky mě to trochu překvapilo
Chápeš to?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Pul naroda vzhlizi k russku tak k tomu bude patrit i toto :)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Truck Daškam
Letec

Nejvíc mě překvapilo, co to bylo za řidiče - žádný typicky pirátský auto s arogantním podnikatelem :-D Ale nějaký Touran s dříve narozenou řidičkou.
Bejt další kolega přímo přede mnou, kterýho jsem měl na telefonu, tak jsme ji tam skřípli a šel bych se podívat, co se ji honí hlavou - protože to by mě fakt zajímalo
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Včera kolegovi z jiné firmy bouchlo přední levé kolo na státní silnici první třídy.
Jel jsem okolo, zastavil jsem jestli něco nepotřebuje.... a on pod autem a nohy do silnice. Optal jsem se ho jestli není magor a něco tam nepoloží a nezavře si svůj směr natvrdo.

Protože idioti co ho objížděli zase pochopitelně hráli hru, kdo nejtěsněji ho objede. Přitom stačí vedle auta hodit basu s nářadím a dalším trojúhelníkem, ideálně si tam nechat postavit PČR nebo pošlou šipku
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... .seznam.cz

Tak až na ten dopravní kolaps se vlastně nikomu nic nestalo. Konec dobrý, všechno dobrý
Chápeš to?
Odpovědět