Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Ceda: když jsem jezdil 60tkm/rok, tak jsem měl průměr okolo 90. Pak jsou to jen 2h/den. To spousta lidí tráví v mhd...
2.9T RWD
pochybuju, žes měl za za 300 tis avg 90. To ani omylem. Při jednotlivé jízdě ten průměr 90 udělat můžeš, ale asi se tady nebavíme o tom, že někdo dojíždí z Jaroměře do Prahy a zase zpátky každý den po dálnici (což přesně odpovídá 250 km den / 5.000 měs), kdy hned nasadí 160 a během chvilky je v Praze.
Nenajel jsem 300tkm, ale dlouhodobý průměr jsem svého času, když jsem najezdil těch 60tkm/rok, držel opravdu okolo 90. Bydlím a vždy jsem bydlel u dálnice, pracuji v logistice = většina mých cest končí a začíná u dálnic, pravidelně jsem jezdil mezi PHA-BRQ-OST, často do Porůří, Varšavy a Budapešti.
160 na to opravdu nestačí. Tempomat jsem měl obvykle na 180 dle gps. Častokrát více. Měl jsem naleštěno a chráněno.
160 na to opravdu nestačí. Tempomat jsem měl obvykle na 180 dle gps. Častokrát více. Měl jsem naleštěno a chráněno.
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Najazd to ma za ten cas strasny, no nastastie s tym najazdom pomahal sofer, ktory je tam k dispo a strieda dve auta a niekedy bol vyuzivany, takze nejaku 1/4 si urcite odkrutil z toho on...
Inak keď som to pocital tak len na palive to vychadzalo cez 50000€, mozno aj viac kedze tam bola tankovana iba 100ka
Auto bolo pouzivane vacsinou na dlhe trasy 400km a viac ale su v tom aj nejake poskakovacky po a okolo BA samozrejme. Dlhodoby priemer za poslednych cca 4500km tam je 61km/h a 9,1l/100km.
Za cely ten najazd bolo auto len raz vaznejsie v servise, ked bolo treba pri cca 250tisicoch odkarbonovat sanie.
Inak keď som to pocital tak len na palive to vychadzalo cez 50000€, mozno aj viac kedze tam bola tankovana iba 100ka
Auto bolo pouzivane vacsinou na dlhe trasy 400km a viac ale su v tom aj nejake poskakovacky po a okolo BA samozrejme. Dlhodoby priemer za poslednych cca 4500km tam je 61km/h a 9,1l/100km.
Za cely ten najazd bolo auto len raz vaznejsie v servise, ked bolo treba pri cca 250tisicoch odkarbonovat sanie.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky diky
Rozmyslam, zda to nemat len na kseft, kedze vyslovene tak velke auto mi netreba, no zaroven mam sakra chut ho jazdit a zistit kolko vydrzi
Uz som takýto kedysi odkupoval, svoje prve auto, Passat B5.5 s 1.9 TDI a 100k a ten som potiahol z 312000 po myslim 374000 (motor furt siel jak novy) a predal ho za viac nez som ho kupoval
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já bych to prodal a pořídil to GTI
60kkm najedu s dlouhodobym prumerem kolem 65km/h. Humus to je, ale lidi delaji i horsi prace
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Hm, to by som bol sám zvedavý. Tiež by bolo lákavé trochu pomôcť tomu výkonu a užívať si "sleeper factor" ale to by pri podobnom nájazde bola zhovädilosť...Rozmyslam, zda to nemat len na kseft, kedze vyslovene tak velke auto mi netreba, no zaroven mam sakra chut ho jazdit a zistit kolko vydrzi
Ten průměr 60 km/h bych tak nějak věřil. Dlouhodobý 90 nevěřím
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm taky varianta
Ale uz bych sa fakt bal, ze by to spustilo domino
Ono uz teraz to ide dost slusne, hlavne ked to porovnam s Multakom abo s Pandou...
Ale na nejaky trackday bych to rad vytiahnut
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...