Volkswagen obecne

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
HondaMan
Letec

Re: Volkswagen obecne

Příspěvek od HondaMan »

Ceda: když jsem jezdil 60tkm/rok, tak jsem měl průměr okolo 90. Pak jsou to jen 2h/den. To spousta lidí tráví v mhd...
2.9T RWD
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

pochybuju, žes měl za za 300 tis avg 90. To ani omylem. Při jednotlivé jízdě ten průměr 90 udělat můžeš, ale asi se tady nebavíme o tom, že někdo dojíždí z Jaroměře do Prahy a zase zpátky každý den po dálnici (což přesně odpovídá 250 km den / 5.000 měs), kdy hned nasadí 160 a během chvilky je v Praze.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Nenajel jsem 300tkm, ale dlouhodobý průměr jsem svého času, když jsem najezdil těch 60tkm/rok, držel opravdu okolo 90. Bydlím a vždy jsem bydlel u dálnice, pracuji v logistice = většina mých cest končí a začíná u dálnic, pravidelně jsem jezdil mezi PHA-BRQ-OST, často do Porůří, Varšavy a Budapešti.
160 na to opravdu nestačí. Tempomat jsem měl obvykle na 180 dle gps. Častokrát více. Měl jsem naleštěno a chráněno.
2.9T RWD
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Najazd to ma za ten cas strasny, no nastastie s tym najazdom pomahal sofer, ktory je tam k dispo a strieda dve auta a niekedy bol vyuzivany, takze nejaku 1/4 si urcite odkrutil z toho on...

Inak keď som to pocital tak len na palive to vychadzalo cez 50000€, mozno aj viac kedze tam bola tankovana iba 100ka :ympeace:

Auto bolo pouzivane vacsinou na dlhe trasy 400km a viac ale su v tom aj nejake poskakovacky po a okolo BA samozrejme. Dlhodoby priemer za poslednych cca 4500km tam je 61km/h a 9,1l/100km.

Za cely ten najazd bolo auto len raz vaznejsie v servise, ked bolo treba pri cca 250tisicoch odkarbonovat sanie.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

janom píše: pon 28 srp 14:38 Veľmi dobré! :-bd Veľa spokojných km a čím menej investícii!
Diky diky :ymhug:

Rozmyslam, zda to nemat len na kseft, kedze vyslovene tak velke auto mi netreba, no zaroven mam sakra chut ho jazdit a zistit kolko vydrzi \m/

Uz som takýto kedysi odkupoval, svoje prve auto, Passat B5.5 s 1.9 TDI a 100k a ten som potiahol z 312000 po myslim 374000 (motor furt siel jak novy) a predal ho za viac nez som ho kupoval :D
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Já bych to prodal a pořídil to GTI :)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

60kkm najedu s dlouhodobym prumerem kolem 65km/h. Humus to je, ale lidi delaji i horsi prace :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
janom
Řidič začátečník

Příspěvek od janom »

Rozmyslam, zda to nemat len na kseft, kedze vyslovene tak velke auto mi netreba, no zaroven mam sakra chut ho jazdit a zistit kolko vydrzi \m/
Hm, to by som bol sám zvedavý. Tiež by bolo lákavé trochu pomôcť tomu výkonu a užívať si "sleeper factor" B-) ale to by pri podobnom nájazde bola zhovädilosť...
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Ten průměr 60 km/h bych tak nějak věřil. Dlouhodobý 90 nevěřím
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

janom píše: úte 29 srp 06:10
Hm, to by som bol sám zvedavý. Tiež by bolo lákavé trochu pomôcť tomu výkonu a užívať si "sleeper factor" B-) ale to by pri podobnom nájazde bola zhovädilosť...
Hmmm taky varianta ;)
Ale uz bych sa fakt bal, ze by to spustilo domino $-)
Ono uz teraz to ide dost slusne, hlavne ked to porovnam s Multakom abo s Pandou...
Ale na nejaky trackday bych to rad vytiahnut \m/
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět