Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Zeťák myslel montáž sedačky na ISOFIX bez podložky. Do passata mu to šlo blbě nasadit, do oktávky dobře, do M3 to nezkoušel, má o ní strach Já bych měl taky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, chce to trochu cvik....to je pravda.
Když jsem měl otočné vajíčko s podstavcem, tak ta byla těžká jako prase a blbě se s ní manipulovalo. Než abych ji přendaval, tak jsem koupil druhou.
Když jsem měl otočné vajíčko s podstavcem, tak ta byla těžká jako prase a blbě se s ní manipulovalo. Než abych ji přendaval, tak jsem koupil druhou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
v 3er F30 na té lepší kůži zůstaly otlačeniny, nic výrazného, ale po dlouhodobém používání sedačky to tam bylo. Já teda používal pod sedačku takovou tu jednorázovou přebalovací podložku a čas od času ji vyměnil, proti bordelu to fungovalo dobře, proti otlakům jen trochu.
A teda do F30 se sportovníma sedačkama se to dávalo hodně blbě. Do A6 se sportovníma nebo golf R to jde snadno
A teda do F30 se sportovníma sedačkama se to dávalo hodně blbě. Do A6 se sportovníma nebo golf R to jde snadno
Pravda vyděsí
Co mám dělat kdyz mi magos posila rozhodnuti a chce po me prachy za to, ze jsem jako ridic spachal prestupek, kteryho se muze dopustit jenom provozovatel, a to jeste v aute s SPZ, kterou jsem v zivote nevidel a lisi se od te *o kterou by mozna mohlo jit* prakticky ve vsech znacich na vsech pozicich, takze preklep to rozhodne neni?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
Podat odpor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je normální stav...oni mají jeden papír a tam jenom mění údaje o řidiči, autě, přestupek a odůvodnění. A občas něco zapomenou.
Podej odpor, ale neuváděj důvod. ¨
Přijdeš tam na předvolání a necháš si to vysvětlit a pokud to bude opět blbě, tak ho to nech sepsat.
Podáním odporu se Příkaz totiž ruší - jakoby nic neposlal Takže bych se ho snažil nachytat na vlastní blbosti.
Podej odpor, ale neuváděj důvod. ¨
Přijdeš tam na předvolání a necháš si to vysvětlit a pokud to bude opět blbě, tak ho to nech sepsat.
Podáním odporu se Příkaz totiž ruší - jakoby nic neposlal Takže bych se ho snažil nachytat na vlastní blbosti.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Rikam, ze mi prislo rozhodnuti, ne prikaz…
Napocital jsem v tom rozhodnuti >5 ruznych SPZtek a není to jedina off zalezitost v celym dokumentu. Jako tresnicku bych uvedl, ze SO povazuje sdeleni provozovatele “v dany den mel vozidlo do uzivani sverene pan XY” a navazne sdeleni XY “souhlasim se sdelenim provozovatele” za “provozovatel oznacil ve sdeleni A jeho pachatele prestupku XY a ten se ve sdeleni B nasledne priznal”
Mně jde hlavne o to, jestli se musim odvolat “na komplet”, a nebo staci proti tomu vyroku jako takovemu. Aby se mi nestalo, ze se odvolam jenom na nesmyslnost toho vyroku, nadrizeny organ rekne, ze jde o jasny preklep a to rozhodnuti potvrdi. V tu chvili prijdu o (minimalne nejake) naboje do pripadne zaloby.
Napocital jsem v tom rozhodnuti >5 ruznych SPZtek a není to jedina off zalezitost v celym dokumentu. Jako tresnicku bych uvedl, ze SO povazuje sdeleni provozovatele “v dany den mel vozidlo do uzivani sverene pan XY” a navazne sdeleni XY “souhlasim se sdelenim provozovatele” za “provozovatel oznacil ve sdeleni A jeho pachatele prestupku XY a ten se ve sdeleni B nasledne priznal”
Mně jde hlavne o to, jestli se musim odvolat “na komplet”, a nebo staci proti tomu vyroku jako takovemu. Aby se mi nestalo, ze se odvolam jenom na nesmyslnost toho vyroku, nadrizeny organ rekne, ze jde o jasny preklep a to rozhodnuti potvrdi. V tu chvili prijdu o (minimalne nejake) naboje do pripadne zaloby.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pri akej teplote oleja je rozumne spomalit pri 1.4TSI? 120°C?
No to asi každopádně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz