Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak abych zase přiblížil, jak to s těma zákazama je:
Jel jsem do Bedřichova, dostal jsem přímo polohu kam jet.
Jel jsem do Bedřichova, dostal jsem přímo polohu kam jet.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Když se kouknu do mapy, nejlíp vychází tahle cesta - pořád po průtahu obcí, pak v pohodě odbočit doleva, že?
Ale jak bych to měl zjistit když jsem tam vjížděl u toho prvního zákazu, prostě nevím
Kolega co tam již byl mě následně informoval že ne, že zespoda je B4 a musím do té ulice zeshora, že tam je B4+mimo zásobování - a ačkoliv se tam nevytočím, takže se musím zajet někam dál otočit a zpět.... Ale dejme tomu, bůhví jak to vypadá v té klikatici u cíle
No a při zpáteční cestě jsem zjistil, že legální cesta byla tahle, protože tam byl taky zákaz+mimo zásobování - a já tam jenom projížděl, takže jsem spáchal tvrdý přestupek.Ale jak bych to měl zjistit když jsem tam vjížděl u toho prvního zákazu, prostě nevím
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
A ještě poznamenám, že i kdyby mě to třeba napadlo jet až tou druhou odbočkou - klidně by to tam mohlo vypadat takhle a já bych se otáčel, vracel a zajížděl úplně k ničemu a jel bych B4+mimo DO tak či tak.
Chci tím říct, že při vjíždění do toho zákazu nemám jak zjisitit, jestli jsem ta DO nebo nejsem. Kdyby to bylo řešený jako zde na obrázku, bylo by to zcela v pořádku
Chci tím říct, že při vjíždění do toho zákazu nemám jak zjisitit, jestli jsem ta DO nebo nejsem. Kdyby to bylo řešený jako zde na obrázku, bylo by to zcela v pořádku
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Přesně jako zde na Jižním městě.
Kdokoliv jede Start - Cíl, do zákazu může. Ovšem kdyby se někdo rozhodl a dal značky ještě takhle, v tu chvíli by tam nesměl a musel jet z druhé strany - což na tom startu těžko nějak zjistí
Kdokoliv jede Start - Cíl, do zákazu může. Ovšem kdyby se někdo rozhodl a dal značky ještě takhle, v tu chvíli by tam nesměl a musel jet z druhé strany - což na tom startu těžko nějak zjistí
Chápeš to?
Vozím takhle kluka i dnes. Vždy když posledního zapomenu natankovat, tak ho vezmu na klín a jedeme natankovat.
Vozit dítě v sedačce je jednoznačně správně. Neodsuzoval bych ale jiné volby. Sám jsem děti vozil na klíně, střeše, v posteli, kufru...
Tohle vůbec nezpochybňuji. Celý život ale volím mírně vyšší riziko výměnou za vyšší zisky/zábavu. Nulové riziko mi nepřináší nejvyšší užitek.
Od mala s dětmi o rizicích mluvíme, vyhodnocení rizik necháváme co nejvíce na nich a mnohdy je necháváme "nabít" aby získali feedback ke svým rozhodnutím.
Obě děti volí "zábavu, smích, bolest, pláč" před "bezpečí, zdravá kolena, ochrana rodičů, ale i omezování".
Jak rostou, pravidelně to spolu kalibrujeme úměrně vývoji. Zatím u nás vede svoboda nad bezpečím.
2.9T RWD
Neco jinyho sou odreny kolena a smrt po bouchnuti baglu v 10kmh
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ak nemas zapnuty pas tak airbag nebuchne.
Brno je zlatá loď https://fb.watch/mGCXmVN2AX/
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
S Brnem to má společnýho co? A co to má jako ukazovat? Ta kamera je asi tak v místech kde tak možná začneš rozeznávat že tam je nějaká značka. Co jako ty kamiony měly dělat? Okamžitě dupnout na brzdu a strhnout to doprava? I osobáky kdyby se předjížděly by vedle sebe jely dál než ta kamera dohlédne. Přesně takhle se vyrábí takzvaná společenská poptávka. Video úplně o ničem, jen pro efekt, na objednávku aby zas někdo mohl hrozně řešit problémy který vlastně řešit nejdou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time