Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

...musíš mít pod mikinou taky ;-)
Stalo se mi tak 10 let zpět, že na mě vystoupil pán (dovolil jsem si na něj zatroubit, když mne oprasil z odbočováku na výjezdu z Letrnskeho tunelu) a když šel ke mě, tak si vyhrnul bundu, aby bylo vidět... Když jsem stáhnul okno, tak už koukal do hlavně. Pochopil, něco zamrmlal a odešel.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

a je v pohodě se přiznat k tomu, že asi nejsem mentálně nastavený na to, řešit (jakoukoliv) dopravní situaci, která navíc ani neskončila nehodou, taháním bouchaček? :)
Jako neříkám nic, obecně si myslím, že troška (reálné) hrozby fyzickým násilím by naší společnosti obecně prospěla. Viz třeba co nacvičují pánové z EH Malina. To je na prošlapání kolen a kdyby byla taková možnost, v rámci CZ reálií, pravděpodobná, třeba by k podobným prasečinám ani nedocházelo. Že Kočka půjde asi sedět za ty daně, to je za mě v pohodě. Ale za tu druhou eskapádu bych ho z fleku osvobodil ;)
To samé při nějakých konfrontacích v běžném životě. Drtivá většina lidí jsou štěkající psy a náznak přechodu do útoku paradoxně situaci více uklidňuje.
Ten pán z té dodávky byl takový rozčílený a přitom ho stačilo praštit dveřmi a zase vychladnul =))

Ale vylézat z auta s tím, že frajer (možná) vytáhne zbraň, tak mně to nevadí, protože já ji kdyžtak mám taky, mi přijde poněkud přehrocené. Asi jsem posera, ale v tomhle kontextu se s tím naučím žít.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jo, to je v poho.
Já už taky stárnu. Zbraň vozím pod podlahou v trezoru a z auta už nevystupuju, pokud mne k tomu někdo vyloženě nevyzve.
Na motorce jsem trošku citlivější, ale tam zase není tolik prostoru k nějaké konfrontaci.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Já jsem zase přibral, tak kvér se mi za opasek už vůbec nevejde. Mám co dělat vůbec kalhoty zapnout :D
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

postřel ho knoflíkem, to nebude čekat
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Předseda píše: čtv 24 srp 16:10 Já jsem zase přibral, tak kvér se mi za opasek už vůbec nevejde. Mám co dělat vůbec kalhoty zapnout :D
:D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak nějaká brokovnička v kompaktním provedení pod sako :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Ono ked si clovek odmysli emocie a vybavovanie uctov, tak aspon mne najvacsi zmysel dava nevystupovat. Celkom vela veci sa pri tom moze pokazit. Jaksi nevidim dovod byt toho sucastou len pretoze ma nejaky bulo potrebu riesit veci ktore sa ho vobec netykaju.

Nedavno tu bol pod oknami pripad ked sa 2 vybrzdovali a skoncilo to kopancom do dveri. Pana ten kopanec do dveri stal 4mesiace vazenia s podmienecnym odkladom na 16 mesiacov a 1800eur. Myslim ze by bol o dost radsej keby tiez nevystupoval :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

samozřejmě, to je nejlepší řešení ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

a tady vystoupil dvakrat a ok :-D Je to od 7 minuty...
Ale vzhledem k Plzenskemu koloritu bych se nedivil kdyby v tom merglu nejel zase nejaky pohlavar ze zasahovky. AKorat tentokrat to bylo bez tasene zbrane :-D

https://youtu.be/05XE3C2ojgw?si=QtEyjqtMquSD85Hc&t=420
Citroen C4 GP
Odpovědět