Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Dobří lidé nevymřeli
Ta fotka je z kamery? Co používáte?
Ta fotka je z kamery? Co používáte?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
To je vyrez fotky z mobilu, porizeno kratce pote, co se situace uklidnila. Kameru nepouzivam, bojim se, ze by vsechno co natocim mohlo byt pouzito proti me
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
.... a tak jako pokud máte zájem zadřepovat si nahatej na cépézetě či strávit nějakej čas připoutanej k horkýmu radiátoru či ve vyčerpávající pozici stačí říct....není problém to zaříditpjanda píše: Jen jsem si po pripadu Vavrinec a spol rikal, aby to na me nechtel nekdo hodit, nebot jsem jel nejpiratstejsim autem siroko daleko A kdyby si nekdo vymyslel, ze ji pirat v nehoraznem aute bezohledne vytlacil ze silnice, vsichni by jiste radi verili...
...ale jinak fakt mazec, takhle to píchnout do svodidel asi vážně vyžaduje zvláštní schopnosti
Niko nadžanel ko kerdža
chápupjanda píše:To je vyrez fotky z mobilu, porizeno kratce pote, co se situace uklidnila. Kameru nepouzivam, bojim se, ze by vsechno co natocim mohlo byt pouzito proti me
-
- Autoškolák
To si jenom tak napalila do svodidel nebo se tam stalo?
Prijel jsem par vterin pote, co se to stalo, takze nejsem ocity svedek. Ale podle vseho to tam naprala uplne sama. Jestli se necemu vyhybala a zazmatkovala, nebo se nedivala na cestu a strhl ji stredovy pruh, nebo jeste neco jineho, to nevim. V dane situaci mi neprislo vhodne ptat se, co delala, asi nejsem dostatecne dobra novinarska hyena
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
-
- Autoškolák
Ocividne, to by bylo to prvni, co bych zjistovalpjanda píše:...asi nejsem dostatecne dobra novinarska hyena
pirat v jasně pirátském autě překonal hraniční rychlost světla, způsobil něhodu, nebohou a hlavně nic netušící řidičku pandy odhodil do svodidel. Klika že to přežila, o několik sekund později se zhmotnil za nehodou a tvářil se, že ji ani neviděl.
Na případu pracuje celá řada dopravních expertů, vina nebyla prokázána, ale několikaletý žalář je samozřejmostí.
Na případu pracuje celá řada dopravních expertů, vina nebyla prokázána, ale několikaletý žalář je samozřejmostí.
Slow and serious
Slabší.