Předseda píše: ↑úte 15 srp 12:28
sem myslel že to prodáváš ty, jakože tvoje auto v bazaru. Ale od tebe to někdo kdysi koupil a ted to po nějakém čase prodává?
jj, prodal jsem uz vic jak pred rokem.
ta sedacka je jina. Kdyz jsem to prodaval tak ta original byla vlevo na bocnici osoupana od takove te spony, co je na pasu a mne trvalo nejakou dobu, nez jsem prisel na to, cim to je.
pavproch píše: ↑pon 14 srp 13:23
Tak mám zase o zábavu postaráno - brambor2: nedávno začalo vydávat nepěkné zvuky ložisko PP kola, taxem ho vyměnil a... najety sotva 2 tis km a z PP kola jdou ty nepěkné zvuky zas. Chjo no.
Hmmmm, tak ty nepěkné zvuky nešly z PP kola ale z diffu - je kaput, semleto vevnitř (zřejmě) vše. Du shánět nový + nový svor. Chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Přežil asi 90 tis km, právě že s tím nedělám žádné zvěrstva jako drifty apod. Nevím proč se vypypal, až bude v autě nový a tento sundany, tak (pokud budu mít náladu) nakážu Michalovi ho rezebrat a podívat se dovnitř. Michal mi ale říkal, že neska na zvedáku už vůbec nesvoroval, když otáčel jedním zadním kolem, tak druhé stálo + diff "chroupal" uvnitř asi zuby z koleček.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.