BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Předseda »

Koupil jsem kotouče brembor xtra z LKQ, tak jsem zvědav, zda vibrace zmizí. Zajímavé je, že v montážním návodu na brembu uvádí házovost až 0,10 mm což mi teda příjde brutálně dost. Měření má probíhat 5 mm od vnějšího okraje disku (info pro kohokoliv ze čtenářů fora do budoucna). Zajímavé taky je, že v navodu nic nepíšou o tom, že by se disk jako takový měl odmastit. Jen očistit dosedací plochu disku. Ale o čističi brzd na samotný brzdový kotouč ani slovo.

Co jsem koukal a googlil "lateral runout" tak u BMW 0,025 přibližně. Ostatně i tady borec kotouč označuje za špatný a dává nový.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Já ještě někde četl, že trochu dokáží eliminovat házení více-dílné kotouče, třeba by ti to pomohlo (tedy pokud se na tvoje auto dělají)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak mám zase o zábavu postaráno - brambor2: nedávno začalo vydávat nepěkné zvuky ložisko PP kola, taxem ho vyměnil a... najety sotva 2 tis km a z PP kola jdou ty nepěkné zvuky zas. Chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

vroom: to se možná dělaj, ale to je zbytečnost. Daleko lepší by bylo dát tam brzdy m-performance dvoupísty, ale nechce se mi s tím jebat. Žádný okruhy nejezdím, auto mám na víkend. Ale když s tím jednou za čas jedu, tak mě sere že to klepe.

Jen jsem teda překvapený tou nízkou tolerancí házivosti. Přeci jen Brembo udává 0,100mm a všude jinde najdu, že max 0,025mm.
A taky že v manuálu od Bremba není nic od odmaštění @-)
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Pravda vyděsí
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

850 vč. daně? not bad. A bezmála 500 koní taky fajn. Ale ten dual coulor není můj šálek čaje.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

za tu cenu neprodejne. a navic to urcite nema 360kW, stage 2 je pro auta s jinymi svody a bez gpf+ jina palivova pumpa a o takovych zmenach se nezminuje.. tohle bude spis stage 1, takze kolem 400
Pravda vyděsí
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

samosvor je fajn
Pravda vyděsí
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

sem myslel že to prodáváš ty, jakože tvoje auto v bazaru. Ale od tebe to někdo kdysi koupil a ted to po nějakém čase prodává?
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

To má červený prošívání u sedačky řidiče a vlastně i ta sedačka je jiná? Těch 500 hp se mi taky nezdá.
Odpovědět