Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Céda: já vím, že je.
Naštěstí je videozáznam, i když nebývá zvykem, že agresor odevzdá policii důkaz proti sobě, ale asi v tom hraje roli IQ té lopaty.
Naštěstí je videozáznam, i když nebývá zvykem, že agresor odevzdá policii důkaz proti sobě, ale asi v tom hraje roli IQ té lopaty.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ještě k tomu videu: myslím, že profi řidič kamionu dojezdil. Leckdo si možná vzpomene na případ, kdy řidička z vedlejší nedala přednsot, frajer měl co dělat, tak jí zastavil a zcela pochopitelně nasraný jí šel říct co si myslí. Skončilo to, že ji rozbil telefon, dostal 18 měsíců bez papírů a podmínku po stejně dlouhou dobu. A to to nebylo natočené na video a už vůbec to nebylo na dálnici.
Vzhledem k výše zmíněnému tak neočekávám jiný trest, než že si bude muset hledat nové zaměstnání.
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/predj ... -zpravy_vb?
Vzhledem k výše zmíněnému tak neočekávám jiný trest, než že si bude muset hledat nové zaměstnání.
https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/predj ... -zpravy_vb?
At je to jak chce tak ho samozrejme nic neomlouva..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Předseda: Nesjmutnější je, že se v článku nepíše jak se řešila ta situace, kterou způsobila - tím pádem počítám, že nijak
Když dám přes držku zloději, co mě předtím okrad - tak to soud přece zohlední, ne? Nechápu, proč se tohle vždy úplně přehlíží
Když dám přes držku zloději, co mě předtím okrad - tak to soud přece zohlední, ne? Nechápu, proč se tohle vždy úplně přehlíží
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Protože se řeší důsledek a ne příčina.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: No, ale jen v dopravě. Viz ta moje poznámka se zlodějem - a bude se řešit přiměřenost.
Tak nějak mám pocit, že když mě někdo hodí myšku, vytroubí, vybrzdí, vyfakuje já to všechno jentaktak vyberu a v závěru mi bude 20 minut nadávat do čůráků a já mu dám facku - bude se řešit jenom ta facka
Tak nějak mám pocit, že když mě někdo hodí myšku, vytroubí, vybrzdí, vyfakuje já to všechno jentaktak vyberu a v závěru mi bude 20 minut nadávat do čůráků a já mu dám facku - bude se řešit jenom ta facka
Chápeš to?
Tak to u nás chodí... proto je lepší se omezit max. na troubení a ošklivé pohledy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...nebo mít dobrého advokáta na trest.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavne ze sa deti nebali ked toho peugeota prenasledoval, zablokoval, a rozmlatil 2okna + mobil„Když jsem byl na pozici peugeotu, začala poškozená také předjíždět. Musel jsem zajet na krajnici. V autě jsem měl děti, malá začala křičet, že se bojí.
Tvl, at se stalo co se stalo, tak pan je zjevne dusevne nezpusobily ridit absolutne cokoliv. Ale za to, ze se sam napraskal, bych mu nechal karticku do knihovny polehcujici okolnost..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k