Těch 5mm psal v tom článku na MTBS po přeměření ...
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
já si nemůžu moc zvyknout na jednoplacku na silnici, dal jsem na cyklokrosku kola ze silnice a kazetu 11-42, převodník 46. Nejvíc mi chybí 12z a 14z.
ve tvém případě tam musíš dát XPLR šaltr, to je na to přímo dělané
ve tvém případě tam musíš dát XPLR šaltr, to je na to přímo dělané
Pravda vyděsí
Zase sem se důkladně rozmyslel a .... bajk za čtvrt míče (= můj Scalpel) musí podle té cenoffky i vypadat, budu na něm trvale používat (vzhledově křasné, lesklé, s dírkama a černou powerLock spojkou) extra drahé T-type XX SL Hollowpin řetězy, takže mám (po úspěšném pokusu = funguje to i na T-type 12kole) na prodej:
1 ks nový, použitý na pár stovek metrů testů okolo chalupy bajkový řetěz SRAM NX Eagle (12s), v OEM krabičce vč. PowerLock spojky, odmaštěný (umytý před tím pokusem v benzínu).
Dal jsem za něj asi 500, nabídněte. Poštovné platím já.
1 ks nový, použitý na pár stovek metrů testů okolo chalupy bajkový řetěz SRAM NX Eagle (12s), v OEM krabičce vč. PowerLock spojky, odmaštěný (umytý před tím pokusem v benzínu).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi koupim komplet sadu Apex AXS 2023 a pak budu ladit tezky kousky jako kliky a kazetu. Libi se mi jak to vypada a podle recenzi to funguje stejne jak Rival...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
PP: cim mejes novy retezy, benzin? Ja ted novej shimano retez neumyl a po 500 km je to totalni peklo, retez jeste ok, ale kazeta cerna jak bota a nejde to dolupavproch píše: ↑úte 08 srp 13:41 Zase sem se důkladně rozmyslel a .... bajk za čtvrt míče (= můj Scalpel) musí podle té cenoffky i vypadat, budu na něm trvale používat (vzhledově křasné, lesklé, s dírkama a černou powerLock spojkou) extra drahé T-type XX SL Hollowpin řetězy, takže mám (po úspěšném pokusu = funguje to i na T-type 12kole) na prodej:
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A čím to pak mažete? Liší se to nějak zásadně podle použití?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Já tam to mazivo nechávám a pak to mažu tím co mám zrovna doma ...
pp- cením že jsi konečně přešel na pořádný řetěz a né tu NX sra*ku. I když zrovna stříbrný mi přijde málo bling bling
pp- cením že jsi konečně přešel na pořádný řetěz a né tu NX sra*ku. I když zrovna stříbrný mi přijde málo bling bling
když jsem kupoval XX1 AXS, tak vyšlo lépe to koupit po dílech. Teď jsem ale kupoval takhle po dílech dura-ace a když jsem to po měsíci dal dokupy, tak se na cyklobazaru objevila nová sada za +- totéž
Pravda vyděsí
stejně tak, ale aspoň trochu se snažím rozlišovat sucho a mokro, pokud zrovna mám. proč to odmašťujete ?
Pravda vyděsí