BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak to je ještě hnusnější, než jsem čekal. Ta ohromná a smutně tvarovaná přední světla jsou prostě děs Stejně jako tvary celýho předního nárazníku a zasazení ledvinek do nich
Jako skoro pokazde, zhodnotim design na fotce palcem dolu. Dokonce mi to na te posledni fotografii pripomina Fabii. A to jsem vcera nepil
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Na první pohled neúměrně velká přední světla a hlavně jakoby smutnej pohled, takže palec dolů.
Souhlas predek je opravdu zvlastni, moc krasy auto nepobralo. Ale puvodni jednicka taky neni zrovna krasna
Tak nevím, jestli si na design nové jedničky bude muset člověk chvíli zvykat, ale na první za mě ne Zepředu tupý výraz, proporcionálně příliš velké světlomety, zezadu světla z pola.. na druhou stranu interiér vypadá z fotek jako velký skok dopředu oproti první generaci.
To je ovšem megahnus.
Předek mi připadá, jako úlidba co nejnižšímu Cx a tedy spotřebě, při zachování looku BMW...
Předek mi připadá, jako úlidba co nejnižšímu Cx a tedy spotřebě, při zachování looku BMW...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Deli píše:já mam zase chromové lištičky kolem oken rád ale to na předku/zadku mi přijde jako něco dobastleného z Tesca, asi bych to auto bral v nějaké šédé, aby to nebylo tak výraznébrasci píše:deli: súhlas, tie chrómové lištičky to je des, mne sa nepáčia ani tie okolo okien a to nie len na sedme, ale tak celkovo...
Tak to asi bude nějaký ugly tuzing packet, protože jsem v pátek okukoval jednu 730d v Ostravě a ta to vůbec neměla Na předku měla jen nějakou úzkou lištičku mezi mlhovkama a na zadku tuším nic, jen lištu mezi světlama, hned to auto vypadalo trochu líppjanda píše:Ten chrom na prednim a zadnim narazniku je opravdu ujety. Zdalky to vypada jako mlhovky, z blizka jako zrcatka pro posledni kontrolu stalosti pletove masky pred definitivnim odchodem do gay klubu. Jak jsem to napsal primo v clanku, jako by to tam nekdo pridal pote, co uz to autp dodelal a "neco mu na nem chybelo"...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
souhlas, naprostá hrůzaExFun píše:To je ovšem megahnus.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III