Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Kde jsi bobe? Někde dole nebo více v civilizaci (aka BiH, Srb, etc.)?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
V Evropě chtějí všichni do EU. Nikdo nebude dělat problémy. Já projel celý balkán se ZA na autě a nikdo nic neřešil.
2.9T RWD
- GeneHawkins
- Letec
Je to tak, ale ani mě to nenapadlo řešit. Srbsko, Makedonia, Bosna, Albánie, Moldavsko - nikde nikdo neřešil.petr_riha píše: ↑čtv 03 srp 15:24 Řešili jste někdy někdo problém s chybějící (nenalepenou) MPZ při cestě mimo EU? Nevím, jestli mám chuť ji řešit a reálně očekávat nějaké kecy na hranicích/kdekoliv, nebo se na to vykašlat. Jižní Balkán, Kosovo, Makedonie, Albánie.
Nejde o peníze, stojí pár korun, spíše o princip a potřebu to (ne)řešit...
OK, díky za info. Kašlu na to (měl jsem to v plánu, ale pak mě něco popadlo, ani nevím co ).
Bobe, užívej...
Bobe, užívej...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady to maj v pejči, jako snad nikdo. A kdyby šlo do tuhého, pár € bokem řeší každý trouble.
Díky
Díky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já vím, byl jsem tam několikrát - Albánie, Makedonie i Kosovo. Jen mě letos něco popadlo, když tam budu déle. Dříve jsem neměl ani mpz, ani mezinárodní rp a nikdy problém nebyl, letos jsem přemýšlel, ze bych šel do sebe. Kašlu na to.
Jinak ano, par eur řeší v místě vše. Posledně mi (asi 4 roky zpět) naměřili v obci 76kmh, chtěli nějakou pokutu ve výši desítek eur a nakonec to bylo bez blocku za 6 plechovkovyxh Plzni. To, ze jsem měl dalších 30ks na neviditelným místě nevěděli, sebrali by mi vše proste Balkán.
Jinak ano, par eur řeší v místě vše. Posledně mi (asi 4 roky zpět) naměřili v obci 76kmh, chtěli nějakou pokutu ve výši desítek eur a nakonec to bylo bez blocku za 6 plechovkovyxh Plzni. To, ze jsem měl dalších 30ks na neviditelným místě nevěděli, sebrali by mi vše proste Balkán.
Ja v Bosně platil 20e za červenou samozrejme bez lístku. Odbočoval sem v pravo a absolutně sem si nevsim semaforu. To byla takova křižovatka pro předsedu akorat tam semafor byl
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
petr: tak to mám příhodu že Slovenska, kdy kamarádovi naměřili vcelku dost přes limit a kamarád jim otevřel kufr, kde měl několik kartonů lahvové Plzně a říká mu, že kdyby 2-3 zmizely, nic by se nestalo.
Policajt na něj kouká a povídá: vy nás chcete uplatniť? A ešte českým pivom?
(príhoda se odehrála čerstvě po rozdělení republik, na území Jána Sloty)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ze zkusenosti, mam dojem, ze byli Slovensti cajti na Ceske motoristy vzdycky svine. A z pokut neslevili ani o pid.řidičBOB píše: ↑pát 04 srp 20:18 petr: tak to mám příhodu že Slovenska, kdy kamarádovi naměřili vcelku dost přes limit a kamarád jim otevřel kufr, kde měl několik kartonů lahvové Plzně a říká mu, že kdyby 2-3 zmizely, nic by se nestalo.
Otazkou je, jestli Cesti cajti to taky davali(davaji) sezrat Slovenskym ridicum. (Pripada mi ze Cesti polizei jsou zmrdi na vsechny)
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp