Benzina paliva
Re: Benzina paliva
Pro mě příjemné překvapení v Livignu, nějak mi uniklo že je to duty-free zóna. Cena nafty na všech místních benzinkách v rozptylu 1,21 - 1,23 EUR.
Zdražení benzinu u nás o stejnou částku jako u nafty, kde se zvyšovala spotřební daň, mi přijde úsměvné.
Zdražení benzinu u nás o stejnou částku jako u nafty, kde se zvyšovala spotřební daň, mi přijde úsměvné.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Ty jo, fčíl sem byl nakrmit m4Zlika na zítra a Verva 100 je už zase za (skoro) 45 káčé (před slevou na Benzina kartu).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... uji-237657
Polák kurwa zavelí a benzín stojí pár kaček.
To jenom akcionář rafinérské společnosti ČEPRO čuměl jak péro z gauče a bájil něco o kontrolách marží
Polák kurwa zavelí a benzín stojí pár kaček.
To jenom akcionář rafinérské společnosti ČEPRO čuměl jak péro z gauče a bájil něco o kontrolách marží
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ty jo, něco se děje, že by ten přechod pod pšonky? Sem neska na Benzině (teda už Orlen) v RpR "zhavaroval" - sem si přijel pro plnou Vervy100 a odjel s plnou Effecty 95 = Verva 100 "mimo provoz". Asi začnu jezdit do RpR na OMV pro ten jejich Ba98NA.
Přechod už byl dávno, teď probíhá maximálně kosmetika.
Teď na mě vyskočil test benzinů. Takhle to má vypadat, ne sugesce z internetových fór
Teď na mě vyskočil test benzinů. Takhle to má vypadat, ne sugesce z internetových fór
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Fčíl sem tam byl m4Zlikem - sklerotik: opět pro plnou Vervy100 a opět sem odjel s plnou Effecty 95 - obsluha ale řknula, že to je jen dočasný nedostatek Vervy 100 - došla jim/čekají na závoz. Prý.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fčera ve Starém Městě: N95 36,90 a V100 40,90
Hezky je vidět, jaké jsou asi ty jejich nízké marže
Hezky je vidět, jaké jsou asi ty jejich nízké marže
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na Benzině /Orlenu v RpR je už zase svět fpořádku = plná Vervy100, za necelých 43 (krapet zlevnili).
Já tankoval minulý týden N95 na Makru za 37 a 14 dní předtím za 39 Kč. To není špatný pokles. Některé čerpačky mezitím zlevnili o 0,1 Kč.
Benzina V100 za 43, po 1,5 Kč slevě, to souhlasí.
Benzina V100 za 43, po 1,5 Kč slevě, to souhlasí.