BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Reese
Pan Řidič

Re: BMW Divize

Příspěvek od Reese »

Tak to je ještě hnusnější, než jsem čekal. Ta ohromná a smutně tvarovaná přední světla jsou prostě děs :( Stejně jako tvary celýho předního nárazníku a zasazení ledvinek do nich :(
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Jako skoro pokazde, zhodnotim design na fotce palcem dolu. Dokonce mi to na te posledni fotografii pripomina Fabii. A to jsem vcera nepil ;)
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Koubes
Řidič začátečník

Příspěvek od Koubes »

Na první pohled neúměrně velká přední světla a hlavně jakoby smutnej pohled, takže palec dolů.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Souhlas predek je opravdu zvlastni, moc krasy auto nepobralo. Ale puvodni jednicka taky neni zrovna krasna :)
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

V červené,s nejsilnějším dieslem,automatem,5.dv. :-bd
Bez bodů
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Tak nevím, jestli si na design nové jedničky bude muset člověk chvíli zvykat, ale na první za mě ne #-o Zepředu tupý výraz, proporcionálně příliš velké světlomety, zezadu světla z pola.. na druhou stranu interiér vypadá z fotek jako velký skok dopředu oproti první generaci.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

To je ovšem megahnus.

Předek mi připadá, jako úlidba co nejnižšímu Cx a tedy spotřebě, při zachování looku BMW...
Back to basics.
Příčina -> následek
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

Obrázek
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Deli píše:
brasci píše:deli: súhlas, tie chrómové lištičky to je des, mne sa nepáčia ani tie okolo okien a to nie len na sedme, ale tak celkovo...
já mam zase chromové lištičky kolem oken rád :D ale to na předku/zadku mi přijde jako něco dobastleného z Tesca, asi bych to auto bral v nějaké šédé, aby to nebylo tak výrazné :)
pjanda píše:Ten chrom na prednim a zadnim narazniku je opravdu ujety. Zdalky to vypada jako mlhovky, z blizka jako zrcatka pro posledni kontrolu stalosti pletove masky pred definitivnim odchodem do gay klubu. Jak jsem to napsal primo v clanku, jako by to tam nekdo pridal pote, co uz to autp dodelal a "neco mu na nem chybelo"...
Tak to asi bude nějaký ugly tuzing packet, protože jsem v pátek okukoval jednu 730d v Ostravě a ta to vůbec neměla :) Na předku měla jen nějakou úzkou lištičku mezi mlhovkama a na zadku tuším nic, jen lištu mezi světlama, hned to auto vypadalo trochu líp :ymhug:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

ExFun píše:To je ovšem megahnus.
souhlas, naprostá hrůza
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět