Však jasně, o tom žádná. Ale kolona se hne, mě než se to rozhjebe tak vznikne mezera - a šup a jsou tam tři. Pak se to zastaví, tím uvolněným pruhem přijedou další auta a hádej co se děje jak se to rozjede.. zipuje se.Já tam třeba předčasně tipující OA taky nepouštím. Ani ty, co mají pocit, že když přílítnou prázdným levým, hodí blinkr, tak automatiky je musím pustit...
Když budeš mít dva pruhy (v jednom kamiony v druhém OA) věř že za zúžením to nikdy nebude kamion, osobák, kamion, osobák.... Ale kamion, 5x osobák, kamion, 4x osobák.
Zrovna dneska sbíhání z JS na D1 (pominu-li, že tam neplatí zip, ale auta vpravo dávaj prostě přednost).
Přede mnou v tom pravém pruhu Tiguan - bude se řadit logicky přede mě. Na ním nalepená Octavie - měl asi 500m na to, aby se připravil na řazení za mě a ono ne... Čekal jestli kvůli němu budu brzdit a když ne, tak v tom připojováku téměř zastavil. Včetně toho za ním, co zase lepil na něj.
Prostě vůbec žádná úvaha dopředu, nic - jede vedle mě auto tak jedu nadoraz a ono to nějak dopadne