Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
V tomto případě sám, protože je tam muzika a tudíž to monetizovat nelze.
Ale přesně fakt nevím. Je mi to vlastně jedno.
Ale přesně fakt nevím. Je mi to vlastně jedno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Strašně mě sere, jak lidi neumí používat kruháč - viz ten červený Tranzit v čase 4:40. Prostě musí jet tím pravým pruhem jak degeš a zavřít zbytečně ten jediný nájezd.
Pak všechny nájezdy stojí a levý vnitřní pruh je prázdnej...
https://www.youtube.com/watch?v=eO5fArJujx8
Pak všechny nájezdy stojí a levý vnitřní pruh je prázdnej...
https://www.youtube.com/watch?v=eO5fArJujx8
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož posledních 25 let jezdím skoro pravidelně kulaťák, tak mě už nepřekvapí nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Než mi zase bude někdo vypisovat, jak kamiony ucpávají silnice a dělaj kolony... At si pustí tohle.
Aneb každodenní klasika, z podobných záběrů by každej vytvořil celovečerní film.
Všechno furt ta samá místa (věčně ucpaná) díky tomuto kreténskému chování (čímž neříkám, že někde to nedělaj kamiony)
Aneb každodenní klasika, z podobných záběrů by každej vytvořil celovečerní film.
Všechno furt ta samá místa (věčně ucpaná) díky tomuto kreténskému chování (čímž neříkám, že někde to nedělaj kamiony)
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Kamiony ucpavaji silnice.
Nikdo neříká, že OA to nedělají.
Ale už bys mohl pochopit, že kamion se blbě rozjíždí, často se ne věnují řízení a celkově nějak spoléhají na to, že mají 40t a tak mají ostatní v píči dosti hluboko.
Nikdo neříká, že OA to nedělají.
Ale už bys mohl pochopit, že kamion se blbě rozjíždí, často se ne věnují řízení a celkově nějak spoléhají na to, že mají 40t a tak mají ostatní v píči dosti hluboko.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jenže tohle je právě ta alfa a omega všeho. Jak jeden zastaví, stojej všichni. A když se to začne rozjíždět, udělá takovouhle píčovinu další a jede se na novo... a pořád dokola.že kamion se blbě rozjíždí,
Někdy před třemi - čtyřmi lety (možná i déle) bylo omezení za lanovým mostem ve směru HK-Brno, probíhali práce vpravo. A nějakou chytrou hlavu (a ted to nemyslím ironicky) napadlo zavřít levej pruh a pak oba jízdní pruhy převést doleva. A díky tomu to krásně jelo.. Kdyby místo toho zavřeli ten pravej jak se to dělá většinou, stojí to až do Jiren a Zdib
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsou zase kecy. Se někdy podívej, jak se ti debilové rozjíždí. Nejdřív dokoukaj seriál, dohoní a pak se rozjedou. Několika desítek metrů dlouhé mezery nejsou ničím neobvyklým.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Tak tohle hodnotit - na to nemám koule ani já, a to v tom sedím denně. Prázdnej plnýmu ujede hned.
Nebavím se o tom, když někdo dělá pauzu v koloně - jako ten blb z Nizozemska s plaťákem dneska na Kbelský.
Ale o tom nepojednávám - spíš řeším fakt, proč vůbec nutit kamion brzdit.
Já to v osobáku zvládám kamionu prostě nepřekážet a nenutit ho brzdit. Zařadím se včas, do vhodné mezery a nedám mu ani šanci mě prostě dojet
Nebavím se o tom, když někdo dělá pauzu v koloně - jako ten blb z Nizozemska s plaťákem dneska na Kbelský.
Ale o tom nepojednávám - spíš řeším fakt, proč vůbec nutit kamion brzdit.
Já to v osobáku zvládám kamionu prostě nepřekážet a nenutit ho brzdit. Zařadím se včas, do vhodné mezery a nedám mu ani šanci mě prostě dojet
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mezi všemi se najdou pitomci.
Když to udělá osobák, tak omezí kamion a dalších x v tom pruhu.
Když to udělá kamion, tak omezí všechny v obou pruzích.
Chápeme?
Když to udělá osobák, tak omezí kamion a dalších x v tom pruhu.
Když to udělá kamion, tak omezí všechny v obou pruzích.
Chápeme?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Ne protože o tom videa vůbec nejsou. Videa jsou o tom, jak řidiči OA vytvářej kolony a myslí si, že je dělá někdo jinej
Chápeš to?