Tady je https://goo.gl/maps/wxyLu5HV6RJeRePNA Vozidlo odbočující doprava je často vytroubeno vozidlem z ul. internacionální, které odbočuje doleva.Truck Daškam píše: ↑pát 28 črc 20:19 To je podobný, jako takováhle křižovatka s takovouhle tabulkou - kdo jede první? Ten kdo je jako první na hlavní?
Ne - je to jedna křižovatka, a jako vozidla odbočující doleva se mají správně míjet pravými boky
Určitě ses s takovou křižovatkou taky už setkal, jen si ted za boha nevzpomenu kde je
blb.png
Kdo má přednost?
Re: Kdo má přednost?
asi moc nechápu jak to myslíš, to je normální křižovatka. to že tam nějakej debil troubí nikoho nemusí zajímat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Předseda: Tohle je ještě prd.
Vím že několikrát jsem někde projížděl křižovatkou, kde ty odbočky byly úplně mimo a bylo to značený touhle dodatkovou tabulkou a reálně se tam míjet pravými boky ani nešlo...
Vím že několikrát jsem někde projížděl křižovatkou, kde ty odbočky byly úplně mimo a bylo to značený touhle dodatkovou tabulkou a reálně se tam míjet pravými boky ani nešlo...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jako tady budeme teď řešit, že lidi neumí jezdit a že jim dělají přednosti v křižovatkách?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je taky dobrý vtip. První na hlavní Po hlavní jedeš tehdy, když mineš dopravní značku, která tu silnici tak označíTruck Daškam píše: ↑pát 28 črc 20:19 To je podobný, jako takováhle křižovatka s takovouhle tabulkou - kdo jede první? Ten kdo je jako první na hlavní?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zas to tady sklouzává a výsledek (stále) nikde.
Ty mas zjevně problém chápat jak funguje křižovatka
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- Truck Daškam
- Letec
To vím taky, ale spousta lidí ti tímhle odargumentuje. To samý, když chce někdo vyjebat s kolonou a objede ochraný ostrůvek z druhé strany... "tadá, už jsem na hlavní a mám přednost!! Že se plete mu těžko někdo vysvětlí...Tohle je taky dobrý vtip. První na hlavní Po hlavní jedeš tehdy, když mineš dopravní značku, která tu silnici tak označí
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Proto jsem na to reagoval.
Já už se v Dejvicích i dověděl, že "jel jsem po hlavní! A jak jste na to přišel? Ta ulice je přece širší, než ta, že které jste vyjel vy!"
Já už se v Dejvicích i dověděl, že "jel jsem po hlavní! A jak jste na to přišel? Ta ulice je přece širší, než ta, že které jste vyjel vy!"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já fakt netuším, o co jde. Řídím se přece tím, co vidím. Mě je hovno do toho, co za značky mají nebo nemají ostatní řidiči.
Pokud jde o semafor, tak jsem presvedčený o tom, že není důvod zkoumat semafor, který je v úplně jiném směru a v jízdním pruhu, než ve kterém jedu já.
To je celé. Výklady někoho na trolejbus.cz mají úplně stejnou váhu, jako ten můj.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time