BMW Divize
Re: BMW Divize
Jak nemilý kontrast - předokolka na poslední fotce od BMW a v pozadí značka EU-Vogelschutzgebiet Ramsargebiet
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Z těch plánů BMW jsem trochu na rozpacích (i když zase nějaké sportovní FWD by se mi líbilo).pjanda píše:Vice na toto tema nas dnesni clanek:
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -novych-z/
Novinek pro jednickovou radu a s tim souvisejicich zmen v nabidce je opravdu hodne
Co si ale zaslouží jednoznčně je autoforum.cz: Takovéhle informace se člověk na jiném českém webu o autech buď nedozví, nebo jen s velkým zpožděním. Díky!
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
No těch informací je tolik, že jsem to na jedenkrát skoro nepobral Těším se na nějaké novinky ohledně F30...
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
ja tedy nevim, mne to prijde, jako by se nekde protrhla zumpa...
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
to nemel doma šáša deku a třeba plachtu?pjanda píše:Toto je skoro dojemne. Jak se chudak snazii skryt E60 pred kroupami... Nekteri se mu za to smeji, jak ja mu rozumim
jinak hezká záchrana moc hezkého auta
Slow and serious
já se přiznám, že jsem to nepobral zcela.. moc informací najednou (aneb jak píše mmira)Arnie J píše:No těch informací je tolik, že jsem to na jedenkrát skoro nepobral Těším se na nějaké novinky ohledně F30...
Pravda vyděsí
Myslim, ze Mirek to myslel jinak Kazdopadne informaci je to spousta, nebot se jich i spousta objevila. Snazili jsme se to zpracovat co mozna nejprehledneji, ale kdyz se behem par dni zacne mluvit o radach 1, 2, Z1, Z3, Z4 a Z5 a tyto informace spolu uzce souvisi, tezko se vyhnout jejich spolecne prezentaci
Kazdopadne dnes tu mame neco jednodussiho - unik fotografii a informaci o novem BMW 1. Skoro bych i pouzil vykricnik, nebot jsou venku o mnoho drive, nez se ocekavalo.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -jednicky/
Za me ale z hlediska designu palec dolu, jedna X1 uz stacila...
Kazdopadne dnes tu mame neco jednodussiho - unik fotografii a informaci o novem BMW 1. Skoro bych i pouzil vykricnik, nebot jsou venku o mnoho drive, nez se ocekavalo.
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -jednicky/
Za me ale z hlediska designu palec dolu, jedna X1 uz stacila...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
U mňa za dizajn palec hore. No ten trojvalcový postrach sa nejako nekoná...
To červené vyzerá dobre, to tmavé kazia detaily...
To červené vyzerá dobre, to tmavé kazia detaily...
Trivalec urcite prijde, to jiz neni spekulace. Otazkou je, jestli bude v 3er, v 1er se objevi zcela urcite. Jestli to bude hned od zacatku vyroby je otazkou, ale ja bych rekl ze ano. Uvidime pozdeji...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ak pôjdú pod 100kw tak možno... Trojvalce si možno šetria do toho FWD.