Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
petr_riha
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pát 21 črc 20:45 Asi tak to samý, že řidiči SUV a dodávek vůbec neřeší omezení na 2,2m
Na to jsi přišel jak? Asi 90% prodaných suv do toho pruhu muže. Tech, které mají nad 2,2m je minimum modelu.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Stepan píše: pát 21 črc 19:41 A proto 200 litam \m/
… já raději šel cestou nebýt obchodak, abych tak litat nemusel :-D (a ani by mě ta práce nebavila)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

petr_riha píše: sob 22 črc 02:12
Truck Daškam píše: pát 21 črc 20:45 Asi tak to samý, že řidiči SUV a dodávek vůbec neřeší omezení na 2,2m
Na to jsi přišel jak? Asi 90% prodaných suv do toho pruhu muže. Tech, které mají nad 2,2m je minimum modelu.
Třeba to moje má 2190 mm ;-)
Možná to řidiče jako TD překvapí, ale byl to údaj, který jsem si zjišťoval právě kvůli tomuto omezení. A musím říct, že ani by mě nenapadlo omezovat ostatní řidiče jízdou v tomto pruh, kdybych se tam rozměrově nevešel.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Tohle vlákno je jak paralympiáda.
Většina netuší jak svět MKD funguje a kulatá lopata obhajuje neobhajitelné...
Buďte rádi za řidiče, kteří jezdí dnes. Včetně TD. Lepší už nikdy nebudou. Až to položí současná parta (protože stáří, stres, nesplnitelné požadavky, neustálá buzerace vč. AETR a nemožnosti vykonávat pauzu na rozumném místě, několiladenní čekačky na vykládku, hygiena a zdraví nebo třeba krachy lokálních doprav) bude rumun to nej co na silnicích potkáme. Bez dopravy se přestane "točit svět". To nikdo nedovolí, takže se do aut posadí cokoliv co půjde připadně potrestat za chybu.
Představy, že se plánuje s rezervou, jsou naivní na úrovni holčiček ze školky. Ještě naivnější je si myslet, že to ovlivní řidič.
Příklad z praxe: aktuálně máme na stole požadavek na Praha-Barcelona vykládka následující den. Kamionem 40t. Dopoledne nakládka, druhý den odpo vykládka. Rezerva? On si řidič poradí. Jedeme.
2.9T RWD
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

HondaMan: kdyby ses někdy octl v úzkých, oslov Petra Říhu, on ti dobře poradí, vše naplánuje a budeš v totální pohodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Asi všichni rozumíme tomu, ze nejde plánovat s dostatečnými rezervami a jezdí se časově tak trochu vabank. 9x to vyjde a cajk, jednou to nevyjde, zaplatím smluvní pokutu (na kterou jsem si vydělal tím, ze to 9x vyšlo) a počkám na další nakaldaci okno.

Nemůže to ale fungovat tak, ze pojedu časově vabank a když se naskytne nějaký problém, vyřešim ho tím, ze budu ohrožovat všechny kolem.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

petr_riha píše: sob 22 črc 02:13
Stepan píše: pát 21 črc 19:41 A proto 200 litam \m/
… já raději šel cestou nebýt obchodak, abych tak litat nemusel :-D (a ani by mě ta práce nebavila)
Já si na náplň práce spočívající v tom, že většinu dne jezdím pilu v autě a povídám s lidmi, kteří mě vyloženě naserou +- (jenom) ve dvou případech z deseti, nestěžuju. :D
Jsou věci, který mi na tom, v porovnání s předchozí prací v kanclu, vadí, ale myslím, že až jednou přesednu na židli generálního, bude se mi stýskat :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

2 z 10 je docela dost :-D
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

petr_riha: Já vážně nevím, jak jsi přešel na debatu o ohrožování. Celej počátek byl u toho, proč předjíždět a u toho jsem zůstal celou dobu

řidič_BOB: Bavím se o předjíždění jako takovém, ne o předjíždění v B22a (o kterém právě rozhodoval ten soud)

HondaMan: Můžeš vyhrát, ale stále jsi kripl :-D

M.Z.: :-D
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: a koho je to chyba?
Prvně je špatně, že někdo takovou zakázku vymysli a druhý problém je, že místo toho, aby někdo zadavateli vysvětlil, že takhle to neklapne, tak to vezme.
A už to jede. Příště to bude do 12h vykládka.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět