Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Kdybyste jezdili tak jak se má, tj. 80, tak by se změnilo - nepředjížděli byste 5km, ale do 30s bys ten pomalejší kamion předjel na overboost. Ale protože jezdíte na overboost furt, tak to pak vypadá, tak jak to vypadá.
- Truck Daškam
- Letec
Nesmysl.
Zase ti co by jeli 82 by nechtěli jezdit 90 - at už kvůli spotřebě (protože by byla norma jezdit 80) nebo aby neriskoval postih za 90.
Zase ti co by jeli 82 by nechtěli jezdit 90 - at už kvůli spotřebě (protože by byla norma jezdit 80) nebo aby neriskoval postih za 90.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když si neumíte naplánovat ani řádně odpočinek, tak vše ostatní na tom bude asi podobně.Truck Daškam píše: ↑pát 21 črc 11:25A kolik by ta rezerva měla být, pane logistik? Hodina? 3 hodiny? Půl dne?Ne. Naplánuje si to jako každý inteligentní člověk - s rezervou.
Ono to zase není tak, že by D1 stála každý den x hodin.
A když pak vidím, jak dva pičusové jednou vedle sebe a drží celou kolonu, protože oni jsou myslitelé, tak jsou tvé argumenty úplně k smíchu. Stejně jako vlastně skoro všechny tvé posty tady.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A proto teď skoro všichni jedou 93 GPSTruck Daškam píše: ↑pát 21 črc 12:15 Nesmysl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
A já moc nevím, o čem se tu bavíme. Původně jsem odpovídal Předsedovi na to, že jeho špatně vypočtených 12min rozdíl může být dost zásadní na průběh celé práce řidiče - což není nic na diskuzi, to je prostě holej fakt.
Dneska jsem díky předjetí jeřábu na D0 stihl předjet pomalýho Duvenbecka těsně přes sjezdem na D5, takže jsem až k Loděnici jel 90 místo 85, kde jsem ve stoupacím pruhu dojel a předjel nadměrnou soupravu, co jela 60....
Kdybych nepředjel ten jeřáb na D0, jel jsem za tou pomalou vrtačkou minimálně až za Králův dvůr nebo kam.
Dneska jsem díky předjetí jeřábu na D0 stihl předjet pomalýho Duvenbecka těsně přes sjezdem na D5, takže jsem až k Loděnici jel 90 místo 85, kde jsem ve stoupacím pruhu dojel a předjel nadměrnou soupravu, co jela 60....
Kdybych nepředjel ten jeřáb na D0, jel jsem za tou pomalou vrtačkou minimálně až za Králův dvůr nebo kam.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
No nevím, dle GPS jedu 89/90 a nikdo mě nepředjíždí a ani nedojíždíA proto teď skoro všichni jedou 93 GPS
Můžeš plánovat co a jak chceš - ale když ti do toho hodí vidle zarvaná dálnice, pak plný parkoviště - jsou ti plány k hovnu.Když si neumíte naplánovat ani řádně odpočinek,
Já měl dneska v plánu, že budu v Plzni - v 9:00 změna a jsem v Praze
O tom tady ale debata vůbec není - bavíme se o tom, proč vůbec předjíždět.A když pak vidím, jak dva pičusové jednou vedle sebe a drží celou kolonu,
O tom jak se má předjíždět (a že to jde) jsme se bavili už jindy.
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne pát 21 črc 12:36, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
Tak to vezmu opačně: teď bys uvítal, když bys mohl mít overboost +10? Pak bys vše stíhal na pohodu?
- Truck Daškam
- Letec
Já stíhám na pohodu pořád.. Ale pochopitelně bych 100 jezdil, protože chci si dělat svoje věci co nejdřív a nebejt v práci, že.
Chápeš to?
a jsme u toho... Nastaveno je 80, toleruje se vám 90 ale stejně to vám to nestačí.
- Truck Daškam
- Letec
Je nastaveno 130, toleruje se 150 a stejně to mnohým nestačí
Chápeš to?