Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
V taktomto pripade ked sa bal o zivot dava asi najvacsi zmysel proste skocit na brzdu tak aby to ten vzadu nemohol ubrzdit
Zadok auta je tvrdy, predok makky. S prasknutym zadnym naraznikom sa da unikat v pohode. S prasknutym chladiacom prenasledovat velmi nejde.
A keby nieco tak to este dost pravdepodobne uhra na nedodrzanie vzdialenosti.
Zadok auta je tvrdy, predok makky. S prasknutym zadnym naraznikom sa da unikat v pohode. S prasknutym chladiacom prenasledovat velmi nejde.
A keby nieco tak to este dost pravdepodobne uhra na nedodrzanie vzdialenosti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby neměl ten stříbrný máslo na hlavě, tak volá 158 a jede dle pokynů operačního k nejbližší hlídce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Podle mě jsou oba rádi, že to skončilo lizackou a ne prohlidkou vozidla
Mám tyhlety kluky hrozne rad, drobne podnikani jak z partesu. Jen mě vždycky pobavi, jak jsou strasne napadni. Tuhle stojim v noci na pumpe, prilitla X5 M50d, je to par let zpet, takze v ty dobe to jeste “melo hodnotu”, vystoupi vymydlenej fesak, svetly kalhoty, bila kosile, jde pres parkoviste k velmi otriskane E39, z kapsy vytahne hotovost, s klukem si strasne nenapadne poda ruce pres okynko a odchazi. EET nepritomno.
Mám tyhlety kluky hrozne rad, drobne podnikani jak z partesu. Jen mě vždycky pobavi, jak jsou strasne napadni. Tuhle stojim v noci na pumpe, prilitla X5 M50d, je to par let zpet, takze v ty dobe to jeste “melo hodnotu”, vystoupi vymydlenej fesak, svetly kalhoty, bila kosile, jde pres parkoviste k velmi otriskane E39, z kapsy vytahne hotovost, s klukem si strasne nenapadne poda ruce pres okynko a odchazi. EET nepritomno.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...prohlídka vozidla zcela jistě proběhla. O to strach nemám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dneska se už takovýhle balíčky posílaj přes liftagoStepan píše: ↑sob 08 črc 20:30 Podle mě jsou oba rádi, že to skončilo lizackou a ne prohlidkou vozidla
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no co, tak dostane další zákaz, šlehne si a potkají se znovu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nechci se nikoho dotknout, ale to bude nejspíš jedna z těch, co potkávám v kraťáscích, žabkách a tílečku: https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na- ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ze vcerejsi akce na D2
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neuvěřitelná hovada ty lidi...
(vím, že to není gramaticky správně)