řidičBOB: Argumentoval jsi, že lidem pod okny jezdí kamiony - takhle ale prostě jezdí pod okny jenom jinde.
Příjezdová cesta do Prahy kde nebydlí lidi prostě neexistuje
Nejneobydlenější příjezdová cesta bude vnitřní okruh a STrakonická... ale hádej, tam je zákaz
ok, 240 na dálnici, dobře. Ale snažit se ujet a nemít ani koule na to, postavit se problému čelem? V takových případech jsem pro okamžité zabavení vozu + propadnutí státu.
Ještě jednou opakuji - ne za rychlost, ale za to, že nezastavil a rozhodl se ujet a ohrožovat tak ostatní účastníky silničního provozu. https://ceskobudejovicky.denik.cz/zprav ... .sznhp.box
Jistě. Já alespoň do toho investoval peníze. Mít GT3, jezdit 240 a nemít AR techniku, už to samo je na pokutu
Btw: AR techniku nemám proto, abych jezdil 240, ale proto, abych neplnil státní kasu 100m před koncem obce. A opravdu NIKDY jsem se pokutě za rychlost nevyhýbal - a že jsem jich v životě pár dostal. I bodů. Vždy jsem to bral jako sport - chytli mě = vyhráli.
Takže asi tak.
Podla clanku ta nahanacka velmi akcna nebola. Aj potrestany je "len" za prekrocenie rychlosti. Skusil sa im vzdialit na zrychlenie, a ked to nevyslo tak zastavil. Vpodstate si vobec neprihorsil, mohol si len pomoct a zachranit vodicak. Moralne to bolo prinajlepsom otazne, ale logiku to malo.
Ale přece nejde vůbec o akčnost honičky.
Evidentně mluvíš o něčem úplně jiném, než já.
Zkus si tu zprávu přečíst ještě jednou a pak i můj post.
Psaný text je právě o těch slovíčkách, které dohromady dávají nějaký význam.
To asi bude tym ze naozaj hovorim o niecom inom ako ty.
Kym ty vravis o tom ze sa problemu nepostavil celom a pokusil sa ujst, tak ja o tom ze si tym pokusom mohol zachranit vodicak a vzdal to prave vcas na to aby z toho nemal ziadny dalsi postih.