Weeper píše:Tak co, je jich 12 a kdo jde štěstíčku naproti další nedostane
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Moderátor: řidičBOB
Weeper píše:Tak co, je jich 12 a kdo jde štěstíčku naproti další nedostane
ruší platnost této značky křižovatka? (myslím tím značku začátek měření)pavproch píše:tak naši chrabří soudruzi z MP rožnof přišli s novou fintou.... grilujou pouze s cedulí konec měření (až za místem měření, samozřejmě).... neska sem to takle viděl jak dopoledne na nábřeží (ve směru ze slovenska), tak později odpoledne v hažovicach směr rožnof...
výmluvyBond007 píše: weeper: ja bych si hral, ale zatez v aute mi delala osoba v 9. mesici tehotenstvi, tak jsem to vyresil jinak
Ty jsi taky místní jo?Brus píše:ruší platnost této značky křižovatka? (myslím tím značku začátek měření)pavproch píše:tak naši chrabří soudruzi z MP rožnof přišli s novou fintou.... grilujou pouze s cedulí konec měření (až za místem měření, samozřejmě).... neska sem to takle viděl jak dopoledne na nábřeží (ve směru ze slovenska), tak později odpoledne v hažovicach směr rožnof...
mmch pavprochu oni několik let měřili u školky v tylovicích tu 40, jenže ve směru do rožnova byla ta 40 umístěna tak, že ji za cca 5 metrů rušila křižovatka,jsem si vždycky říkal, že když mě změří, tak si s nimi na toto téma rád popovídámasi mě někdo předběhl a oni letos na jaře tu 40 odstranili