Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
No pokud to nejsou schválené SPD a jsou to takové ty bludičky, tak to je fakt na ránu, vůbec nejsou vidět.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky mám to přisvěcování integrované do hlavního LED světlometu. Ale přijde mi to úplně k prdu (aspoň se mi nerozsvěcí mlhovka jak jantarovi). Zapnutí obou při zařazení "R" už nechápu vůbec (jedu dozadu, svítím jak pako dopředu přídavnými paprsky).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Exportní značky.
A když jsme u těch světel/blinkrů/atd., tak na ránu jsou i někteří Japonci/Korejci, kteří mají zadní světla dole v nárazníku. Nově třeba Tucsony tam mají myslím blinkry, pajero někdy před 2000 tam mělo brzdovky. Na přesdržku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tusom nebo Kia to ve FL předělal. Myslím, že Kia v nějakém modelu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tucson to má pořad, tam ještě asi Fl není, ne? Ale možná jo, po korjecich moc nekoukam.
jestli je to magistrát - nechat vyhnít, pokud P5,7 jedou "turbomodel" doporučuji zaplatit, P1,P2 vyhnít, zbytek těžko říct.Stepan píše: ↑pon 19 čer 21:36 Po dlouhé době si na mě vzpomněl pražský magistrát. Až mám pocit, že ta Eltodo auta jsou tak jako na baterky a moc nejezdí, ale budiž.
Dopis provozovateli -> Provozovatel udává mě jako řidiče. -> Příkaz mně jako řidiči -> Odpor -> Zahájení řízení semnou, jako s provozovatelem (?!), vč. odkazu na přestupek, který může spáchat logicky jenom provozovatel.
Nechat to vyhnít, točit se na věcných záležitostech a tuhletu věc si nechat až do případného odvolání?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
petr: já taky moc ne, ale zahlídl jsem to v nějakém testu, kde to přemístění vzadu nahoru chválili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mam narizeny ustni, na vyhnivani uz je asi pozde.retron píše: ↑pát 23 čer 10:47jestli je to magistrát - nechat vyhnít, pokud P5,7 jedou "turbomodel" doporučuji zaplatit, P1,P2 vyhnít, zbytek těžko říct.Stepan píše: ↑pon 19 čer 21:36 Po dlouhé době si na mě vzpomněl pražský magistrát. Až mám pocit, že ta Eltodo auta jsou tak jako na baterky a moc nejezdí, ale budiž.
Dopis provozovateli -> Provozovatel udává mě jako řidiče. -> Příkaz mně jako řidiči -> Odpor -> Zahájení řízení semnou, jako s provozovatelem (?!), vč. odkazu na přestupek, který může spáchat logicky jenom provozovatel.
Nechat to vyhnít, točit se na věcných záležitostech a tuhletu věc si nechat až do případného odvolání?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Chtěl bych posbírat zkušenosti ohledně parkování u domu. Vedle domu máme nudli 15x4,5m. Mezi našim domem a sousedovou garáží je 440 cm. Myslíte, že je reálné, že se tam včetně přístřešku postaví 2 auta vedle sebe (1x hatchback 1,6 m, 1x MPV 1,8 m)? Do sousedovi garáže kotvit nemůžeme (sousedské vztahy jsou v pohodě, ale je to stará polorozpadlina a nerad bych ji shodil), takže tam budou stojny. Do domu klidně kotvit můžeme. Já mám ale obavy, že to je málo - zvlášť, když manželka nemá zkušenosti s řízením a bude mít první auto.
Jediné východisko vidím v tom, že já budu do místa couvat a ona zajede předem. Tím se budou řidičovi dveře potkávat na stejné straně a bude mezi auty dost místa na vystoupení. Kdybychom ale oba zajeli stejně, tak si myslím, že se tam nevlezeme.
Jediné východisko vidím v tom, že já budu do místa couvat a ona zajede předem. Tím se budou řidičovi dveře potkávat na stejné straně a bude mezi auty dost místa na vystoupení. Kdybychom ale oba zajeli stejně, tak si myslím, že se tam nevlezeme.