Hyundai a vše kolem nich!
Re: Hyundai a vše kolem nich!
Hnutí ANO
Ahoj všem,
Přemýšlím o koupi nového auta - IX35 rok 2013-2015, najeto do 100 000 km. Diesel motor 2.0 crdi s pohonem všech kol.
Obecně na tyto motory slyším chválu, nicméně našel jsem informaci, že prý mohou být tyto motory poruchové a autorizované servisy si s tím neví rady, nějaká "záhadná" porucha, kde se pak musí měnit celý motor.
Jaký máte prosím názor na auto, ale hlavně na konkrétní rok a motorizaci?
Děkuji za zkušenosti.
Přemýšlím o koupi nového auta - IX35 rok 2013-2015, najeto do 100 000 km. Diesel motor 2.0 crdi s pohonem všech kol.
Obecně na tyto motory slyším chválu, nicméně našel jsem informaci, že prý mohou být tyto motory poruchové a autorizované servisy si s tím neví rady, nějaká "záhadná" porucha, kde se pak musí měnit celý motor.
Jaký máte prosím názor na auto, ale hlavně na konkrétní rok a motorizaci?
Děkuji za zkušenosti.
Od fčerejška přemýšlím, co to bylo za divného bentleje (s okřídleným znakem vepředu nad maskou) co sem fčera potkal.... už sem si zpoměl...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pěkné:-) Auto roku 2019 v US
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
-
- Spolujezdec
Opravené odkazy z původního příspěvku (cars forum už nejde)Vrooom píše:forum_cars_czfrancis píše:To je kdo?Na hyundai foru je clovek se znamym vysokym manazerem hyu, udajne se mu pokusi na auto domontovat lepsi odhlucneni podbehu...
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 30#p392133
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 33#p303433
A pak, že " Hyundai nezastavíš!"
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Já si k tomu sloganu vždycky říkal, že bych raději auto, co má funkční brzdy. Ale tohle by mě zajímalo, jak se povedlo.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Normálně. Známá jela a najednou to křuplo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time