Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: pát 09 čer 21:18 Úplně stejně se můžem bavit, kdo drží volant 14:10 - pokud je problém noha, je problém i tohle
Já třeba jo... bez prdele.. fakt držím volant oběma rukama.
a ta noha na palubce se mi taky nelíbí... on u toho nezařve.. já jo...
abych byl fér, nelíbí se mi ani držení Vin Diesel a poloha v leže u osobáků...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Otázka z provozu na silnicích pro dnešní den:
Pokud způsobím nehodu tak,
a) budu dělat, že se nic nestalo,
b) ihned opustím auto a přesunu se do bezpečí,
c) uteču.
Řidič z dnešní kompilace si nemusel vybírat - prostě udělal vše. Dle dostupných zdrojů mu hlavní cenu předala policie. To a mnoho dalšího.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Poloha v leže, tomu se říkalo disko poloha, protože to za mých mladých let bylo doprovázeno značně hlasitou muzikou z kazetového přehrávače, který šel celý vyndat (tzv. šuplík) :))
Jak držení tlf u ucha, tak hustokrutě noha na palubce, jsou kravina. Dohromady je to projev debility.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Jak jsem psal - mě to ničemu nevadilo, a i mírné krizovky jsem měl. Nohu jsem při nich sundavat nemusel, protože prostě nebylo potřeba (a nevím k čemu, čemu bych tím měl pomoct).
Kdyby mi bouchla guma nebo před autem přistál asteroid, je celkem jedno kde tu nohu mám

Jediný co, tak by to byl mírnej problém při smyku. Ovšem dostat na suchu a na dálnici se soupravou smyk? Tak to je prvotní problém úplně jinde
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to uzavřeme. Mít jednu nohu na palubce, v ruce telefon, pod prdelí 40t a na tachometru 93, je úplně normální.
Alespoň podle některých lopat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Resp.ničemu to nevadí a nohu vůbec nepotřebuje, tudíž ji může mít, kde chce.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jedna pravotočivá a 70kmh... Ale amatérka - nedržela v ruce telefon a ani neměla nohu na palubce. Trapně obě ruce na volantu. Bylo by to jedno přece...
Obrázek WhatsApp, 2023-06-12 v 13.01.32.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Občas lituju, že jsem se nenarodil jako debil a nejezdím s pískem - s chutí bych mu to tam nahulákal.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

@TD
Klasika, druhé politzajti fklídečku připravují o jejich čas a vystavují ponižujícím "kontrolám", i když zjevně jedou zcela korektně a předvídavě, a tedy není k podobné buzeraci nejmenší rozumný důvod, ale sami mají nějaké předpisy úplně u prdele.
Pokrytci nejhrubšího zrna.
Rozkaz zněl jasně. Vyždímat z jezdících peněženek co nejvíce na pokutkách. $-)
A u toho si ještě nejlépe vyventilovat nějaké ty frustrace. V tomto konkrétním případě je ale poněkud držel na uzdě fakt, že řidič byl o hlavu vyšší než oni. ;)
Na druhou stranu se tak naštěstí neprojevují úplně všichni, nakonec i ten druhý orgán celkem vypadal na to, že by se z blízkosti svého kolegy chovajícího se jako arogantní pokrytec nejraději vypařil.

@MZ
Při manipulaci s lahví při pití je podle vás člověk schopen reagovat na 100 %? Nemyslím si.
Nedodržení bezpečné vzdálenosti je věc druhá, o té řeč nebyla.
A držet libovolný předmět u ucha a přitom sledovat provoz je podle mě mnohem menší potenciální riziko než např. šudlat prstem po vyj....ném displeji při hledání požadované funkce.
Nebo si třeba jen ladit rádio a měnit stanice.
Oči v těchto případech směřují všude jinde než tam, kam mají.

Jinak vaše závodnická krev se nezapře, když k těmto aktivitám využíváte i dvěstadvaceti plnokrevníky taženou sklapovačku. 8-}

@řB
Beru svůj dotaz zpět. Nepovažuju přeměřování velikosti argumenta na příliš užitečné.

U vás bohužel jako obvykle vítězí povýšenost a arogance neboli kdo s vámi nesouhlasí, je označen výsměšnou a dehonestující nálepkou.
Ani nemluvě o používání argumentačních klamů jako tady třeba odvolávání se na autoritu "hošy z Divadelního Spolku řykaly (vložte proměnnou), takže mají absolutní pravdu". A pak "samozřejmě" nemůže chybět urážení předpokládané inteligence ve stylu "a jen retardovaný dementní lopaťák si může myslet něco jiného."

Pýcha předchází pád.

Jinak ale respekt za odvahu jezdit v dnešním pří-/velkoměstském provozu případně na dálnici na moto, to chce fakt koule z proklatě kalené nástrojové ocele.
Nebo že by sebevražedné tendence? :-?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

řidičBOB píše: pon 12 čer 14:38 jedna pravotočivá a 70kmh... Ale amatérka - nedržela v ruce telefon a ani neměla nohu na palubce. Trapně obě ruce na volantu. Bylo by to jedno přece...
Obrázek WhatsApp, 2023-06-12 v 13.01.32.jpg
To skoro vypadá, jako by tomu někdo pomohl. Nechce se mi věřit, ze z ničeho nic. Ale asi ano.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět