Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Ono je samo o sobě nebezpečný všechno. Ve finále i pootevřené okénko, protože tam může vlétnout bodavý hmyz, narazit do sedačky, spadnout k zádům a tam bodnout - a takovej alergik pokud si uvědomí co se stalo, může začít pěkně zmatkovat. Pokud neuvědomí, rovnou to někam poslat.
A ano, přesně tohle se mi už stalo už třikrát (a díky bohu nejsem alergik)

Daleko víc mě sere, že lidí nedělaj to, co mají - třeba včasný používání blinkrů, nejezdí vpravo, čumí metr před sebe a nepřemýšlí a tak dále... Pokud dotyčný dělá to co má, třeba ať si tu levou nohu dá za krk a druhou rukou ať si honí třeba péro
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Přesně tak. A když má jednu nohu na palubce a ve druhé drží tlf, tak blinkry dává, má správný posed za volantem, není z toho unavený, je schopen rychle reagovat. Srát na mozek a na jeho nastavení, čili např. že nejdřív, bez ohledu na vůli lopaty tělu řekne, aby se pořádně zapřelo, takže ho bude chtít srovnat do přirozené polohy v sedě a až pak začne reagovat na vzniklou situaci...atd. Ale to už je na vás mozkové atlety moc, chápu.
A prosím, mohl bys mi vysvětlit, proč má někdo dnes nutkání držet tlf v ruce, když existují HF sady za pár korun? Notabene profík, který asi občas něco vyřizovat musí.
Napít se člověk potřebuje. Zabere to pár sekund. Telefonovat potřebuje a lze to dnes dělat i tak, že obě ruce jsou volné. Pro lopatu tvého intelektu asi těžko pochopitelné. Akorát fakt netozumim tomu, proč vyčítáš řidičům osobáků, že nečumí před sebe, nedávají blinkry, atd., když profíci se chovají takto a toto chování donekonečna obhajuješ.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

A prosím, mohl bys mi vysvětlit, proč má někdo dnes nutkání držet tlf v ruce, když existují HF sady za pár korun?
Protože odpadaj kecy typu "já tě blbě slysím, jako bys byl daleko". Navíc pokud to člověk furt nekontroluje, leckdy se auto s telefonem nespojí.. Nebo naopak je to spojený, když v autě nejsem.. Prostě furt sraní s tím.
Pokud myslíš ten nesmysl do ucha - tak to je obdobný. Kolega to má a kolikrát hovor vyjde až na druhý pokus - a během toho samozřejmě kontroluje za jízdy na telefonu, jestli to má spojený, proč to zrovna nejde - to je bezpečonst fakt sama

Mě je ale u prdele i telefonování u řidičů osobáků - pokud dělá a jede tak jak má, je mi to taky jedno.
Mě vadí telefonování ve chvíli, kdy dotyčný neumí jet normálně - každej si má sám zhodnotit, jestli to problém pro něj je nebo ne
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Lachende Bestien píše: sob 10 čer 23:41 Vypadá to, že se vám borci nějak nechce do toho popisu v čem konkrétně je držení předmětu u ucha nebo levá noha v relaxační poloze tak závažný problém ve srovnání s manipulací s lahví s tekutinou při pití.
Pří pití ztratí pár sekund, navíc není třeba odvracet zrak od vozovky, kdežto s nohou za uchem a v pololeže, jezdí x-y času, kdy není schopen na 100% reagovat a zhusta jede nalepený pár metrů od vrat, před ním jedoucího návěsu.
Co se týče HF, tu používám a pokud v autě není, nebo se mi nechce srát s párováním, už dlouho používám HF do ucha a funguje to dobře. Zazvoní mobil, vytáhnu sluchátko z přihrádky a žádný problém. Nejezdím s tím v uchu nonstop. Do živých beru mobil jen velice výjimečně, když se fakt špatně slyšíme.

Většinou slyším všude nářky na rychlé piráty, ale mě spíš na našich silnicích štve velká míra neumětelství u řidičů osobáků a dodávek. Pořídil jsem si na stavbu apod. starou 4x4 18t sklápěčku s hydr. rukou + podvalník. Jak to má vysoko těžiště, dost se naklání ( a celkově těch 220k na 33t soupravy moc nejede) do zatáček se musí celkem opatrně a přesto se najde dost uživatelů aut, kteří mě ještě brzdí :-o
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Truck Daškam
Letec

Do živých beru mobil jen velice výjimečně, když se fakt špatně slyšíme.
Takže zastavíš, aby jsi vypnul blútúth nebo to odpáruješ za jízdy? :-)
kdežto s nohou za uchem a v pololeže, jezdí x-y času, kdy není schopen na 100% reagovat a zhusta jede nalepený pár metrů od vrat, před ním jedoucího návěsu.
Nějak nevím co má noha společnýho s tím, kam koukám. U osobáku si taky levou nohu dám k sedačce a nemám ji nataženou pod volantem
do zatáček se musí celkem opatrně a přesto se najde dost uživatelů aut, kteří mě ještě brzdí
Vid.. Sjezd od Liberce na dálnii do Prahy - dá se tam jet 90. A dement v Golfu to stáhne na 60...
Chápeš to?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

M.Z. píše: ned 11 čer 10:13 Jak to má vysoko těžiště, dost se naklání ( a celkově těch 220k na 33t soupravy moc nejede) do zatáček se musí celkem opatrně a přesto se najde dost uživatelů aut, kteří mě ještě brzdí :-o
Tuhle sem na šumavských cestičkách tlačil Jumperem novou 911. A to s tou dodávkou moc nejezdím, takže oproti všemožným PPL pilotům s ní moje výkony nejsou nijak oslnivé, nemám na to odhad.
Pán jel přesně tak, jak se od podobného trotla očekává. Do zatáčky krokem, na rovince heeen heeeen.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: opět klasické debilní výmluvy. Nic víc. Na nic víc totiž nemáš. Vlastně, ono takovou zhovadilost vlastně ani nejde rozumně obhajovat.
Používám x aut. V každém HF sada. Nikdy žádný problém. Že se neslyšíme není problém sady, ale pokrytí.
Dokonce mám i dvě helmy, ve kterých mám intercom. Také zcela bez problémů. Jestli ono ti truckeři nebudou přece jenom dementi, protože to, co popisuješ, si pamatuji z dob, kdy tyhle věci začínaly...
Nohu na palubce dál fakt nekomentuju. Každému, kdo nemá IQ avokáda po expiraci ví, že v případě nutnosti reakce na náhlou situaci, je tohle hodně špatně.
Btw: včera jsem byl celý den na Letné a to video + tvůj komentář o tom, že to je úplně v pořádku, jsem ukazoval klukům z DS, co jezdí D0. Říkali, že si děláš prdel. A po vteřině dodal, že druhá varianta je, že seš úplnej idiot.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

řidičBOB: Už dva lidi jsme se tě ptali, v čem KONKRÉTNĚ je dle tebe noha nahoře špatně.
Stále nic konkrétního, jsi jen jak kolovrátek.

Já takhle s nohou moc nejezdím, protože mi to není prostě pohodlný - ale dřív jsem občas tak jezdil a nějak nevím, v jaké KONKRÉTNÍ situaci by mi to mělo dělat problémy.
Brždění? Ne
Točení volantem? Ne.
Jediný co, blbě se škrábe na chodidle o pedál - to jsem tu nohu musel dát dolu a vážně mě ta noha svědila déle, než jsem ji dal dolu
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Btw: včera jsem byl celý den na Letné a to video + tvůj komentář o tom, že to je úplně v pořádku, jsem ukazoval klukům z DS, co jezdí D0.
Nebyli to tihle? :-D

Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: napsal jsem to o pár postů výš. Že neumíš pochopit psaný text, reklamuji jinde.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět