aby ho taky jeho holka nepodporila vid Delinko?:-DDeli píše:kdybys měl mahagon, tak to bude ještě lepší takhle to je jen dobrý... dokonce přemýšlim, že vasco má možná hezčí avatar
Pokec 2011
Re: Pokec 2011
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť ho schovej. Diskuze pak neutrpí na plynulosti.powerball píše:tak to abych sel pryc...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
dřevíčko je nejvíc škoda, že teď chtěj všichni rádoby sportovní stříbroPlant píše:Náhodou mě se tenhle individual líbí asi nejvíc. Teďka si sice z hlavy mahagon nevybavim, ale tenhle s bílejma proužkama mi vždycky přišel boží..
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
acer.t píše:aby ho taky jeho holka nepodporila vid Delinko?:-DDeli píše:kdybys měl mahagon, tak to bude ještě lepší takhle to je jen dobrý... dokonce přemýšlim, že vasco má možná hezčí avatar
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
mahagon rulezzz jhezci ver mi nez lodPlant píše:Náhodou mě se tenhle individual líbí asi nejvíc. Teďka si sice z hlavy mahagon nevybavim, ale tenhle s bílejma proužkama mi vždycky přišel boží..
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
metaljohn: Dík.
Aha už vím, proč jsem to přehlédl..jsem byl tou dobou v práci...
Aha už vím, proč jsem to přehlédl..jsem byl tou dobou v práci...
2.016V 99kW
tyjo, to abch se sel na garaz taky podivat, kdyz tam ma pick loucici thread....
jj schovanyho ho mam, ale stejnak tady pribejva vzdycky hrozne moc novejch prispevku v kazdym tematu a po rozkliknuti se mi ukaze jenom "Tento příspěvek napsal Smrťák, který je právě ve vašem seznamu ignorovaných. Zobrazit příspěvek."Smyl Flek z Nohavic píše:Vždyť ho schovej. Diskuze pak neutrpí na plynulosti.powerball píše:tak to abych sel pryc...
Tak zase to chce trochu s citem.. Individual je ve většině případů vždycky pěknej, ale dát do nějaký skoro soc. verze obložení z rádoby dřeva, to je peklo.. Tuhle jsem viděl A6 allroad, s děsně krásnym dřevěnym obloženim interiéru.. um!Deli píše:dřevíčko je nejvíc škoda, že teď chtěj všichni rádoby sportovní stříbroPlant píše:Náhodou mě se tenhle individual líbí asi nejvíc. Teďka si sice z hlavy mahagon nevybavim, ale tenhle s bílejma proužkama mi vždycky přišel boží..
Mám rád automatické převodovky.