Nám v cervnu 2022 rekli listopad 2022. Teď rikaji srpen 2023. Kdybych ho fakt nepotreboval, nacpu jim ho do prdele uz z principu. Rict to rovnou, vezmu jiny.
berlingo rifter proace city combo
Re: berlingo rifter proace city combo
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tomaster76 píše: ↑pon 05 čer 12:26 Zdravím. Niečo nové s objednanou toyotou proace city čo mala prísť v júni???
Tiež mám takú objednanú, ale predajca stále nevie ani približný termín dodania.
Třeba čekají jak jim vyjdou flotilové průměry CO2.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Vraj nedostatok dielov(nestihaju vraj vyrabat automaty a dizle) + extremne vela objednavok
To auto sa dalo kupit za 20 800€ bez DPH s dlhym razvorom, 130hp dizlom, 8st hydromenicom a plnou vybavou(az na 3.rad sedadiel a packet so stresnym oknom)... Jedina konkurencia(tourneo/caddy) stali v podobnom konfigu skoro dvojnasobok.
To auto sa dalo kupit za 20 800€ bez DPH s dlhym razvorom, 130hp dizlom, 8st hydromenicom a plnou vybavou(az na 3.rad sedadiel a packet so stresnym oknom)... Jedina konkurencia(tourneo/caddy) stali v podobnom konfigu skoro dvojnasobok.
-
- Spolujezdec
Dakujem za info. Ja som objednaval 7/2022. A všetko nasvedčuje tomu že mi to auto tento rok nedodajú
A som zvedavý či ho vôbec dodajú a či ešte bude platiť tá cena na zmluve - tým sa predajca chválil že garantujú cenu pri objednaní.
Len to ani on nevedel že to bude trvať 2roky Je to celé na hlavu čakať toľko na auto, len čo keď také potrebujem.
Ja mám objednanú tiež Proace City - Long 130hp dizel, 8st. automat. - 7 miestnu.
Alternatívy mám naštudované ale žiadne auto v danej cenovej kategorii neponúka všetko čo od toho auta chcem.
Takže budem čakať a dúfať že moja stará vw caddy - r.v.2005 - 370 000km (tiež 7miest. a automat) a to ešte nevzdá a dovozí ma kým príde ta Toyota.
A som zvedavý či ho vôbec dodajú a či ešte bude platiť tá cena na zmluve - tým sa predajca chválil že garantujú cenu pri objednaní.
Len to ani on nevedel že to bude trvať 2roky Je to celé na hlavu čakať toľko na auto, len čo keď také potrebujem.
Ja mám objednanú tiež Proace City - Long 130hp dizel, 8st. automat. - 7 miestnu.
Alternatívy mám naštudované ale žiadne auto v danej cenovej kategorii neponúka všetko čo od toho auta chcem.
Takže budem čakať a dúfať že moja stará vw caddy - r.v.2005 - 370 000km (tiež 7miest. a automat) a to ešte nevzdá a dovozí ma kým príde ta Toyota.
@m.z. mal si na tom svojom aute tazne? Netrcalo velmi do spodu pod auto?
Sa rozhodujem medzi pevnym a odnimatelnym, a obavam sa ze ked dam pevne tak s tym na nespevnenych cestach pooriem zem.
Sa rozhodujem medzi pevnym a odnimatelnym, a obavam sa ze ked dam pevne tak s tym na nespevnenych cestach pooriem zem.
Já teď viděl v Buapešti drobný ťukanec na křižovatce a zadní auto se na neskryté tažné pověsilo. A při sundávání toho zadního auta slušně doničili i nárazník auta s tažným, takže za mě jednoznačně sundávací / sklopné tažné a skutečně ho schovávat.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Tak tam ide hlavne o to ze ho potom davat dole musis.
není nad pevné tažné, všechny ty sklopné hračky, jsou při aktivním využívání, za chvíli samá vůle a stojí to za pytel.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tak pevne sa vraj vylucuje s parkovacim senzorom. Bude nakoniec nejake vertikalne ze nebude ani nic trcat pod autom v nenamomtovanom stave.