Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
nevim, jestli uz to tu nekdo zminoval, ale Motorworld v Mnichove, pecka. v byvale tovarni hale na jednom miste tolik supersportu, ale i veteranu se jen tak nevidi. 3x chiron, mclarenu tak 20 ve vsech moznych odstinech
Pravda vyděsí
*kolega* dneska předjížděl traktor v obci přes plnou čáru, kreativní oko by možná tvrdilo, že i přes přechod a ještě u toho nebyl chudák připoutanej. Úplně bezpečnej manévr, jen *kolega* neměl nervy se za tím Zetorem táhnout.
Prakticky ihned po ukončení manévru *ho* zastavila stacionární hlídka PČR stojící na místním náměstíčku.
Papíry, dejchání, vrácení papírů.
*kolega* na příslušníka s jistou úlevou a nechápavostí čuměl.
Prakticky ihned po ukončení manévru *ho* zastavila stacionární hlídka PČR stojící na místním náměstíčku.
Papíry, dejchání, vrácení papírů.
*kolega* na příslušníka s jistou úlevou a nechápavostí čuměl.
Poslali nás na alkohol, kontrolujeme alkohol. Připoutejte se a pokračujte v další jízdě o něco klidněji.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
prujezd SLO/AT dalnicni hranice, stazeno do jednoho vedlejsiho pruhu a v budce normalne rakousky policajt, zadny provoz. Byla tam tricitka, takze 45 mi prislo akorat a kolem budky jsem plynule projel. Vzapeti polovicka na me: prave jsi projel stopku tak jsem si rikal, ze treba bude nejaka zabava na jinak nudne ceste, ale nic, nikdo se za mnou nepustil
Pravda vyděsí
Jel jsem dneska a všiml si dvou hrozně vtipně stojících aut s vtipnýma SPZtkama. Jsem se jenom rychle otočil, že si to vyfotím.
Vyfotil jsem a pokračuju dál.
O 3 auta předemnou nedostal pán na hlavní přednost zprava a byl z toho poměrně zásadní žďuchanec, bagy venku, všechno.
Film nezvratný osud jsem viděl a teď se bojím jít na ulici.
Vyfotil jsem a pokračuju dál.
O 3 auta předemnou nedostal pán na hlavní přednost zprava a byl z toho poměrně zásadní žďuchanec, bagy venku, všechno.
Film nezvratný osud jsem viděl a teď se bojím jít na ulici.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze by stalo za to si ho pozret znovu ako navod na prezitie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Nastaly nám nějaké změny ve firmě ohledně služebních aut. Další auto, které přijde, bude vypadat cca takhle. Vlastně nevím, co si o tom myslet, kola asi člověk kousne, ale mate někdo zkušenost s těmi základními sedackami?
Na vyber nemame, je to dana věc.
Na vyber nemame, je to dana věc.
Po těch gazících je to krok správným směrem, ne?
já mám sedačky sportovní, oproti základu je to asi 10k, ani to nejde? krom toho že tyhle vypadaj hrozně tak nevim, 99% audin co nemá kůži má ty sportovní. kola se daj řešit za pár korun
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Stepan: jojo, jsem rád, SUVček bylo dost a doufám, že se k tomu vrátím nejdřív s děckama..
Mattone: bohužel nejde, je to pevně dané, A4 Avant, 35TDI, paket Gravity, toť vše..
Na druhou stranu po Karoqovi se snad nemůže sedět blbě v ničem ne?
Mattone: bohužel nejde, je to pevně dané, A4 Avant, 35TDI, paket Gravity, toť vše..
Na druhou stranu po Karoqovi se snad nemůže sedět blbě v ničem ne?