Smysl meziplynů pro nenáročného řidiče
Re: Smysl meziplynů pro nenáročného řidiče
bob: Někdy je docela příjemný být 0,5% .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
S tim bych nesouhlasil. Pro 100 procent populace je to prinosna vec. Neexistuje jediny ridic, jediny jizdni styl, pro ktery by to nebylo prospesne. Ze 99,5 procenta populace nemiri s naroky tak vysoko je vec docela jinabob píše:Ano, pro 99,5 % populace je to zbytečná věc
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Uz volba automatu je akceptace nedokonaleho stavu
Skanz3n
Skanz3n
rozumím tomu správně že ses meziplyny teda nedokázal naučit ?bob píše:Tak dlouho jsem se zamýšlel nad meziplyny, až jsem si koupil automat....
Četl jsem diskuzi - souhlasím tentokráte s Goesem - i s manuálem jsem dokázal jet tak, aby mi převodovka s autem neškubala - pak mi přišly meziplyny zbytečné. Ano, nejel jsem žádnou extrémní pilupjanda píše:S tim bych nesouhlasil. Pro 100 procent populace je to prinosna vec. Neexistuje jediny ridic, jediny jizdni styl, pro ktery by to nebylo prospesne. Ze 99,5 procenta populace nemiri s naroky tak vysoko je vec docela jinabob píše:Ano, pro 99,5 % populace je to zbytečná věc
Rozumíš tomu špatně.Vana píše:rozumím tomu správně že ses meziplyny teda nedokázal naučit ?bob píše:Tak dlouho jsem se zamýšlel nad meziplyny, až jsem si koupil automat....
Prostě jsem se je vůbec nepotřeboval začít učit.
bob: Vidite a jde to jeste lepe, komfortneji a pritom rychleji Je to jen o narocich, o nicem jinem...
Skanz3n
Skanz3n
bob: souhlasím s tebou
já je kdysi teda nějakou dobu používal, ale pak jsem taky zjistil že mi to nic nepřináší ani co se týká rychlosti, ani komfortu jízdy. A jiný smysl jsem nenašel
jsem rád že jsem nenáročný řidič, aspoň mám o starost míň
já je kdysi teda nějakou dobu používal, ale pak jsem taky zjistil že mi to nic nepřináší ani co se týká rychlosti, ani komfortu jízdy. A jiný smysl jsem nenašel
jsem rád že jsem nenáročný řidič, aspoň mám o starost míň