S podobným poraženeckým přístupem jsou takovéto minimální šance na rozumnou změnu velmi pravděpodobné.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Brambor2 má nový motorek naklápění Vanosů (zapsaný do ŘJ), du si pro něj. Sem zvjedaff, esli se to (ztráta výkonu bez signalizace chyby) bude ešče někdy opakovat.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nemám rád auta, která nemají označení motorizace.. Dojela mě dnes e91 dle výfuku R6.. o chloupek ale opravdu o malý mi to zrychlovalo lépe. Zajímalo by mě zda v tom měl taky 200kW nebo nějakou načipovanou naftu. Ale nehulil teda. Nad 200 jsem se na to už vysral
zajimalo by nekoho F30 340xi Sport Line, manual (posledni), r.v.2017, najeto 30t km?
koupil jsem to bez vyzkouseni a po roce a neco jezdeni jsem usoudil, ze me to auto nebavi
koupil jsem to bez vyzkouseni a po roce a neco jezdeni jsem usoudil, ze me to auto nebavi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Hurá, brambor2 bramboruje - dojel sem do Ovy i zpět aniž by zaváhal, snad to vydrží (byla ale ve mně malá dušička, bo... fiat vlkno)
Do říma.... originál BMW díl a .... prd vydržel - v ca 80 tis km sem měnil (preventivně) všechny 4 ložiska v kolech (náhradní koupená v autorizáku) a neska ložisko v PP kole kaput (na tachu necelých 170 tis km). Chjo no.
Pokud byla 1.preventivní výměna v 80 tis.km, měla být 2.preventivní výměna ve 160 tis.km a bylo by to v pohodě
Naposledy upravil(a) jerry dne pát 23 čer 21:25, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Kupoval jsem to coby ojetinu, takže nebylo na výběr. A mám pocit, že se to manuálem v tu dobu jako RWD už nedělalo.
Autoforum.cz