Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Tak abych zase přiblížil, jak to je s těma zákazama..
Jel jsem z Litvínova do CHomutova, ulice Betthovenova. Tři lidi jsme seděli u mapy a vymýšleli kudy... Zdá se to snadný - "magistrála", sjet, kruháč, doprava jsme tam.
Takže jsem v Chomutově sjel do ulice Lipská, kruháč - a zákaz nákladáků, mimo dopravní obsluhy - super, to jsem já, takže tam můžu. Projel jsem to, blížím se k cílové ulici a bum - zákaz odbočení NA a "tvrdý" zákaz. Takže jsem nemohl ani do toho prvního...
Na cestu zpět jsem vymyslel už jinou trasu - přes nějakou vesnici a na dálnici, jakási si forma obchvatu.. Ve finále lepší cesta, než se jebat městem...
Jel jsem z Litvínova do CHomutova, ulice Betthovenova. Tři lidi jsme seděli u mapy a vymýšleli kudy... Zdá se to snadný - "magistrála", sjet, kruháč, doprava jsme tam.
Takže jsem v Chomutově sjel do ulice Lipská, kruháč - a zákaz nákladáků, mimo dopravní obsluhy - super, to jsem já, takže tam můžu. Projel jsem to, blížím se k cílové ulici a bum - zákaz odbočení NA a "tvrdý" zákaz. Takže jsem nemohl ani do toho prvního...
Na cestu zpět jsem vymyslel už jinou trasu - přes nějakou vesnici a na dálnici, jakási si forma obchvatu.. Ve finále lepší cesta, než se jebat městem...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dobrý zásah a hlavně bezpečný. Ujížděč - klasická lopata, tohle mohl snadno ustát, naštěstí to ale poslal do zábradlí, tak od něj bude na chvilku pokoj...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, kámoš nedávno na takovém cvičil x hodin na sále. Trubka zábradlí se zastavila pár mm od mozku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Až se zase budou kamioňáci bránit, že oni nic. Ale je to chyba Policie ČR, že není důsledná. Z Bolzana na Brenner si to nikdo nedovolí. Protože holtr flastr jako hrom.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-toh ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-toh ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
A pointa? Na fotce toho moc poznat není.. Ta dodávka klidně mohla jet stejně rychle.
Jinak z Bolzana na Brenner - srovnávat dálnici s normální silnicí, jako vážně?
Jinak z Bolzana na Brenner - srovnávat dálnici s normální silnicí, jako vážně?
Chápeš to?
Předjížděli na zákazu předjíždění pro kamiony. Proto také dostali flastry. S dodávkou to nemá nic společného. Přečti si článek a pusť video.
Bolzano - Brenner myšlena dálnice a po celou trasu zákaz předjíždění kamionů. A sakra se to dodržuje, protože velké flastry. A tak to má být.
Bolzano - Brenner myšlena dálnice a po celou trasu zákaz předjíždění kamionů. A sakra se to dodržuje, protože velké flastry. A tak to má být.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bolzano - Brennero není normalni silnice. Je to dálnice, se sníženou rychlostí na 110kmh. Třeba jako Vyškov - Prostějov.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time