Politický koutek
Re: Politický koutek
Ale pořád to není důvod dlužit lidem důchod za půl roku kvůli přetížení státního aparátu. Občan musí dostát svým závazkům vůči státu a naopak to neplatí? A že byl předčasný důchod výhodnější než normální? Další důkaz neschopnosti státu řádně nastavit pravidla případně je technicky upravit, aby nedošlo k nesmyslné nerovnosti. Chlapci řídili půl roku Evropu (tedy mysleli si to) a doma binec jako hrom.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nedávno mě pobavil náš místní majitel malé stavební firmy. Baráky nestaví, spíš menší rekonstrukce, různé přístavby (...)
Říkal, že za poslední dva roky už dělá prakticky jenom pro místní učitele a fízly. Z "normálních" lidí, pracujících v soukromém, mu všichni ruší plány, že nemají peníze.
Říkal, že za poslední dva roky už dělá prakticky jenom pro místní učitele a fízly. Z "normálních" lidí, pracujících v soukromém, mu všichni ruší plány, že nemají peníze.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No nezlob se na mě, ale pokud "jistota zaplacení v termínu" už nejde najít ani u státu, tak je patří vyházet z voken všechny.
Soukromé organizaci, která by se takhle chovala, se říká insolventní a je s ní dle toho nakládáno.
- Lachende Bestien
- Letec
Hlavně, že se vždy zázračně najde dostatek miliardiček na několikanásobně předražený nákup zbraní, na splátky byrokrady vytvořených nesplatitelných dluhů u globálních lichvářů a "legálních" padělatelů peněz, a samozřejmě na neustálé zvyšování platů notně přemnožených stádních parazi.. ehm úúúúředníků.
Ale docela mě překvapilo, jak začíná rozklad vykradené druhořadé kolonie nabírat na obrátkách - jestli úmyslné a nezákonné nedodržování lhůty na přiznání nároku na důchod ze strany poturčenců už běží x měsíců, to se mají "budoucí důchodci" "na co těšit".
Ale docela mě překvapilo, jak začíná rozklad vykradené druhořadé kolonie nabírat na obrátkách - jestli úmyslné a nezákonné nedodržování lhůty na přiznání nároku na důchod ze strany poturčenců už běží x měsíců, to se mají "budoucí důchodci" "na co těšit".
Já si ještě nedávno myslel že neschopnost Babišovy vlády a hvězdné pěchoty ANO/ČSSD těžko někdo překoná.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Spolu dokázalo prekonat moje nejhorsi ocekavani
No fakt. Když nejseš úplná socka nebo důchodce, tak ti zvednem daně. Plať a drž hubu.
hele co tam je pro osvč, ten vyměřovací základ, když mám víc tak mě to nesere?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Týká se to jen minimálního vyměřovacího základu. Pokud mas víc, neresis.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
A některým důchodcům už stát půl roku dluží penzi. Když jim nemohou zvednout ty daně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.