Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od jerry »

Ale pořád to není důvod dlužit lidem důchod za půl roku kvůli přetížení státního aparátu. Občan musí dostát svým závazkům vůči státu a naopak to neplatí? A že byl předčasný důchod výhodnější než normální? Další důkaz neschopnosti státu řádně nastavit pravidla případně je technicky upravit, aby nedošlo k nesmyslné nerovnosti. Chlapci řídili půl roku Evropu (tedy mysleli si to) a doma binec jako hrom.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Nedávno mě pobavil náš místní majitel malé stavební firmy. Baráky nestaví, spíš menší rekonstrukce, různé přístavby (...)
Říkal, že za poslední dva roky už dělá prakticky jenom pro místní učitele a fízly. Z "normálních" lidí, pracujících v soukromém, mu všichni ruší plány, že nemají peníze.
:-)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

mattonecz píše: pon 08 kvě 08:12 FYyjaLo vOctUP11!!!
No nezlob se na mě, ale pokud "jistota zaplacení v termínu" už nejde najít ani u státu, tak je patří vyházet z voken všechny.
Soukromé organizaci, která by se takhle chovala, se říká insolventní a je s ní dle toho nakládáno.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Hlavně, že se vždy zázračně najde dostatek miliardiček na několikanásobně předražený nákup zbraní, na splátky byrokrady vytvořených nesplatitelných dluhů u globálních lichvářů a "legálních" padělatelů peněz, a samozřejmě na neustálé zvyšování platů notně přemnožených stádních parazi.. ehm úúúúředníků.

Ale docela mě překvapilo, jak začíná rozklad vykradené druhořadé kolonie nabírat na obrátkách - jestli úmyslné a nezákonné nedodržování lhůty na přiznání nároku na důchod ze strany poturčenců už běží x měsíců, to se mají "budoucí důchodci" "na co těšit". :-?
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Já si ještě nedávno myslel že neschopnost Babišovy vlády a hvězdné pěchoty ANO/ČSSD těžko někdo překoná.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Spolu dokázalo prekonat moje nejhorsi ocekavani
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

No fakt. Když nejseš úplná socka nebo důchodce, tak ti zvednem daně. Plať a drž hubu.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

hele co tam je pro osvč, ten vyměřovací základ, když mám víc tak mě to nesere?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Týká se to jen minimálního vyměřovacího základu. Pokud mas víc, neresis.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Stepan píše: čtv 11 kvě 13:03 No fakt. Když nejseš úplná socka nebo důchodce, tak ti zvednem daně. Plať a drž hubu.
A některým důchodcům už stát půl roku dluží penzi. Když jim nemohou zvednout ty daně.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět