Bez peněz nijak, ledaže bys vyhrál něco jako GT Academy......a to bys musel bejt politicky korektní, hezkej, přijatelnej, mluvící jazyky a ještě slušně rychlej řidič.....DomiWhetstone píše:Ahojte mám takovou nevšední otázku. I když je to takový klukovský sen tak jsem se rozhodl že bych se chtěl plně věnovat závodění páč mám talent na řízení bych řek a je na to docela nejvyšší čas, píšu sem o trošku rad od zkušenějších protože já vážně nevím jak na to.. Nejsem z rodiny která by mě byla schopna zasponzorovat na auto koncept závodní v řádech statisíců a kontakty z tohohle dění též nemám taky. Tak byl bych rád kdyby mi tu někdo dal pár rad kam se odkázat na vhodnější forum třeba či know how díky Dom.
lidi co se živí kolem motorsportu ti řeknou že jezdí ti co mají největší peníze.....o talent nejde...sada gum na lehký auto stojí 1000€ a vydrží hodinu jezdit zajímavý časy....jedno kolo na okruhu závodního vozu vyjde na tisíce korun (náklady na sezonu/počet odjetých kol)...buď máš mecenáše (tatínka jako je třeba starej Abrhám), nebo máš prachy, nebo musíš bejt ultra a mít ultra štěstí....