pavproch píše: ↑čtv 04 kvě 17:27
Já si toho fšimnul (= došlo mi to) až doma (teda fprci, dyž sem parkoval). Bude se ale s tím dát žít.
Nechce sa ti s tym uz natahovat ? Ak to tam auto malo mat, tak zial zle objednali a holt vymenit. Mne tiez uz menili dvakrat celne sklo a vzdy som si dal pozor, nech to tam je - tiez mam ten zeleny,alebo modry solarny pruh, alebo ako sa tomu nadava
pavproch píše: ↑pát 24 bře 11:52
brambor2 je nemocný = napalubce nic nesfítí, motor jde pravidelně, sametově ale nemá vůbec žádnou sílu
Tak, circa měsíc byl klid a před chvílí mi brambor2 přestal jet zas = už je u Michala, bude se v něm osciloskopem hrabat. A já budu místo toho yezdit m4Zlikem = ne žebymi to vadilo, no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
DISY jsou tam nedávno nové.
Michal semi neska neozval, buď se k tomu ešče nedostal nebo prozatím nic nezjistil. (Ale jeto fajn yezdit m4Zlikem - nežene - neska bylo totiž hezky.)
Tak Michal už brambora2 odvezl na tu diag osciloskopem, další zprávy ale bohužel nenisu (prozatím).
Jinak teda člověk si začne toho co má vážit až když to nemá - brambor2 má po úpravách podvozek tuhý "jak prkno". Dyž ho nemám, neska sem musel jet jednu zatáčkovitou trasu (mou bývalou) Oct. II Scout - tfuj, to se houpe a nedá seto do rychlejší zatáčky vůbec položit/ohnout, má to hned tendenci jít po tečně ven. Já už zase scu brambora2 (nebo aby přestalo scát = m4Zlika).
Lidé u kterých by to padlo na úrodnou půdu už budou v penzi
Dnes je to o elektrifikaci, SUV, co největší bobří mřížce a ambientním osvětlení jak v bordelu.