BMW Divize
Re: BMW Divize
hele je to možný, ale je taky možný že pak vibrace budou stále a chci mít jistotu, že jeden problém jsem vyloučil a můžu pokročit k bodu b.
(skoro) Nejeté ///M3 e46 CSL za osmičku, uffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Čím větší pozornost a snahu člověk problému věnuje, tím horší je výsledek. Už asi 14 dní mám praklé přední sklo na bramborovi2 (a ta praklina začala růst do zorného pole) - objednával sem se do CarTecu na výměnu (dvorní mechanik Michal to nechce dělat, že mu pojišťovna zato málo platí) a odkládalo se to až na dnešek po obědě (protože mají jediné náhradní auto - 218d - v manulu a to mělo být vráceno dnes ráno). Dojedu tam a 218d nenisu (nevrátila se) = sem myslel že mě omejou (žemi nikdo nezavolal), taxem skončil s Mini CountryManem v automatu a.... dokad mi funguje pravá ruka a levá noha, automat je NOGO - to je něco nepředstavitelně děsného s tím yezdit. Brrrr. Nakonec sem teda (vynervovaný) jaxfiň dojel zpět do firmy bez karambolu, zítra mě ještě ale čeká zpět do CarTecu, už fčíl se toho děsím.
Dobrej úlet, chápu že je neojetý, ale za ty prachy milionkrát raději nějakou jetou gt3 rs 4.0 ...
K čemu to vůbec je? S projížděním to ztrácí na hodnotě a na výstavku je fuk kolik to má najeto ...
se z tebe poserupavproch píše: ↑úte 02 kvě 15:22 Čím větší pozornost a snahu člověk problému věnuje, tím horší je výsledek. Už asi 14 dní mám praklé přední sklo na bramborovi2 (a ta praklina začala růst do zorného pole) - objednával sem se do CarTecu na výměnu (dvorní mechanik Michal to nechce dělat, že mu pojišťovna zato málo platí) a odkládalo se to až na dnešek po obědě (protože mají jediné náhradní auto - 218d - v manulu a to mělo být vráceno dnes ráno). Dojedu tam a 218d nenisu (nevrátila se) = sem myslel že mě omejou (žemi nikdo nezavolal), taxem skončil s Mini CountryManem v automatu a.... dokad mi funguje pravá ruka a levá noha, automat je NOGO - to je něco nepředstavitelně děsného s tím yezdit. Brrrr. Nakonec sem teda (vynervovaný) jaxfiň dojel zpět do firmy bez karambolu, zítra mě ještě ale čeká zpět do CarTecu, už fčíl se toho děsím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ahojte, dlhsie som tu nebol. Davam len info, ze ponukam na predaj moju E93.
https://www.autobazar.sk/24831031/bmw-r ... rio-335-i/
Snad mozem postnut link. Mne sa to ani predavat nechce, ale bude vacsia investicia do byvania a polovicka ma pripomienky, ze to stoji len v garazi - viete ako
Dal som teda inzerat,aby sa nepovedalo,ze nic pre predaj nerobim
https://www.autobazar.sk/24831031/bmw-r ... rio-335-i/
Snad mozem postnut link. Mne sa to ani predavat nechce, ale bude vacsia investicia do byvania a polovicka ma pripomienky, ze to stoji len v garazi - viete ako
Dal som teda inzerat,aby sa nepovedalo,ze nic pre predaj nerobim
Ufff, tak to bysme měli, podařilo sem dojet s tím Mini s AT i zpět do CarTecu bez kiksu / karambolu. AT NEVER EVER. Kura, to byla radost cestou zpět zase zapojovat levou nohu a pravou ruju a ládovat tam rychlosti/meziplyny JAK CHCI JÁ A NE AUTO. Nové čelní sklo (bez ťukanců a praskliny) je fajn, akoráth nemá tmavý pruh nahoře, no.
to ti ho nějak blbě objednali, ne? Pokud tam byl, měli objednat sklo se zatmaveným pruhem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já si toho fšimnul (= došlo mi to) až doma (teda fprci, dyž sem parkoval). Bude se ale s tím dát žít.
Ja ohladom AT asi starnem viac ,no na denne jazdenie mam AT hydromenic a zvykol som si. Teraz na leto znova osedlam cabrio v manuale, tak to bude sranda - opatrne na spojku . No na AT sa da zvyknut, ked clovek vie, ako ma na to dupnut, aby mu dalo kickdown, ako sa pripravit pred obiehanim a podobne.pavproch píše: ↑čtv 04 kvě 14:03 Ufff, tak to bysme měli, podařilo sem dojet s tím Mini s AT i zpět do CarTecu bez kiksu / karambolu. AT NEVER EVER. Kura, to byla radost cestou zpět zase zapojovat levou nohu a pravou ruju a ládovat tam rychlosti/meziplyny JAK CHCI JÁ A NE AUTO. Nové čelní sklo (bez ťukanců a praskliny) je fajn, akoráth nemá tmavý pruh nahoře, no.
Mal som minule pozicane bmw 120i a to malo dct - no to bol grc. Niekedy to tak drblo kvalt, ze som myslel, ze vyleti prevodovka. Strasne nieco a to bolo nove auto s 20t km. Niet divu, preco bmw preslo na hydromenice.
AT su ok, ale samozrejme nie vsetky varianty. Hydromenic je ideal podla mna. Sucha DCT je onicom pri pohynani,v terene a pod. - ako ma Kia v niektorych autach, mokre DCT,DSG su dobre akurat tak na rychlu jazdu vpred, ale uz sa tomu nechce rozmyslat v serpentinach a rychlom zmene tempa brzda plyn. Ludia pri kupe auta s AT by si tiez mali spravit domacu ulohu a boli by spokojnejsi .