Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Koupil jsem za pár stovek OBD2 Wi-Fi adaptér, původně za účelem vyčtení a případného smazání chyb na staré OCT2.
Ukázalo se, že appka umí i kódovat, takže služební Karoq doladěný k obrazu mému. Nejlepší je asi možnost přepnout na neadaptivní tempomat (hodí se na dálnici), možnost zamknout nastartované auto zvenku nebo ESC úplně off.
Ukázalo se, že appka umí i kódovat, takže služební Karoq doladěný k obrazu mému. Nejlepší je asi možnost přepnout na neadaptivní tempomat (hodí se na dálnici), možnost zamknout nastartované auto zvenku nebo ESC úplně off.
Jaky adaptér a jaky sw?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Adaptér je od mimozemšťana, tenhle.
Appka je CarScanner ve verzi PRO, stojí asi 180,-/doživotně. Umí to jak preddefinovane úpravy, tak i dlouhé kódování, ale pochopitelně třeba VCDS to nenahradí.
Nicméně na takové to domácí žvýkání..
Appka je CarScanner ve verzi PRO, stojí asi 180,-/doživotně. Umí to jak preddefinovane úpravy, tak i dlouhé kódování, ale pochopitelně třeba VCDS to nenahradí.
Nicméně na takové to domácí žvýkání..
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
CarScanner mam ale len free verziu (na Pandu a MX5), nevedel som ze PRO je taka chyta
Musim kuknut...OBDeleven zatial nesklamal funkcne, ale od kedy vypli zbieranie kreditov cez reklamy, tak akekolvek kodovanie uz stoji dodatocny cash aj napriek tomu ze mam plnu verziu
Musim kuknut...OBDeleven zatial nesklamal funkcne, ale od kedy vypli zbieranie kreditov cez reklamy, tak akekolvek kodovanie uz stoji dodatocny cash aj napriek tomu ze mam plnu verziu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
carscanner pro také mám, fajn věc (y)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Par dni dozadu na mna vyskocilo video a zaroven chytila nostalgicka chvilka, ktora skoncila prehladavanim Ebayu, bazosu a pod. Az som ho nasiel...len za 60€...svoj novy (stary) telefon, Blackberry KeyOne Black Edition
Ano som magor, ale myslel som, ze si ho len z nostalgie dam do supliku.
No od kedy som ho pustil a zazil ten neopisatelny pocit zase fyzicky stlacat jednotlive klavesy, nebolo cesty spat a ja vymenil Google Pixel 3, ktory je vo vsetkom lepsi, za 6 rokov staru vykopavku, ktoru kazdym dnom zboznujem viac a viac
Ano som magor, ale myslel som, ze si ho len z nostalgie dam do supliku.
No od kedy som ho pustil a zazil ten neopisatelny pocit zase fyzicky stlacat jednotlive klavesy, nebolo cesty spat a ja vymenil Google Pixel 3, ktory je vo vsetkom lepsi, za 6 rokov staru vykopavku, ktoru kazdym dnom zboznujem viac a viac
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snow: Úplně jsi mi připomněl ty časy, kdy jsem nejdřív používal obyčejnou Q5 a pak přešel na Passport.
Škoda toho, jak skončili.
Škoda toho, jak skončili.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo Q5 som mal aj ja, Passport ale ne, no vzdy som si hovoril, ze tak to uz je pan telefon
Tez ma to mrzi a zaroven nechapem, lebo neverim, ze ten potencial tam nebol/neni/nebude na telefon podobneho typu a kvality.
Pracovny mam Vifon a na realnu pracu je to uplne nahovno
Tez ma to mrzi a zaroven nechapem, lebo neverim, ze ten potencial tam nebol/neni/nebude na telefon podobneho typu a kvality.
Pracovny mam Vifon a na realnu pracu je to uplne nahovno
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Gratulace k dobré koupi Jako starý konzervativec nedám dopustit na tlačítkové ovládání. Dotykový displej si mě na žádném zařízení nezískal
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já před časem uvažoval nad návratem k N7110 nebo Ericsson T28.
Hlavně, aby to nemělo maily a Teams
Hlavně, aby to nemělo maily a Teams
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time