BMW Divize
Re: BMW Divize
pjanda: Opravdu jsem nechtěl říct, že vy reálnou dynamiku nepoznáte Nicméně k celkovému "dojmu dynamična" ten zátah zdola přispívá a možná nebýt jej, ani by vás nenapadlo srovnávat to s 330i.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie: Ja Vas chapu Ale mluvim o pocitu pri jizde, kdy se otacky pohybuji nekde mezi 3 500 a 5 000 ci o par set otacek nize. Tam nastup vykonu dieselu v nizsich ot. nehraje roli...
Ale jinak je samozrejme prijemne mit k dispozici vyznamnou cast maximalniho vykonu v nizsich a strednich otackach. To neni nic spatneho a u dieselu je to objektivni plus Vyhoda 3,0d v poslednicch specifikacich je, ze se chova rozumne i ve vysokych otackach, tj. prilis nevadne a nedela dojem, ze je na poslednim tazeni, pokud od nej zadate co nejvice vykonu.
Ale jinak je samozrejme prijemne mit k dispozici vyznamnou cast maximalniho vykonu v nizsich a strednich otackach. To neni nic spatneho a u dieselu je to objektivni plus Vyhoda 3,0d v poslednicch specifikacich je, ze se chova rozumne i ve vysokych otackach, tj. prilis nevadne a nedela dojem, ze je na poslednim tazeni, pokud od nej zadate co nejvice vykonu.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak to zní dobře. Že bych nakonec přece jen do F30 pořídil řadový šestiválec?pjanda píše:Vyhoda 3,0d v poslednicch specifikacich je, ze se chova rozumne i ve vysokych otackach, tj. prilis nevadne a nedela dojem, ze je na poslednim tazeni, pokud od nej zadate co nejvice vykonu.
(... ne, to nehrozí, odhlučnění určitě nebude na dostatečné úrovní)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
hehe ještě než jsem se odpenězoval bydlením jsem poočku sledoval jestli se neobjeví nějaká e60 530iT po několika měsících koukání se neobjevil ani kus...beaumont píše: Přitom kombinace 528i Touring manuál M-packet s minimem elektroniky je pro mě momentálně jednou z nejlákavějších ve výrobním programu BMW. Jenže novou si kupovat určitě nebudu a protože nikdo jiný si takové auto nekoupí, tak ani jako ojetou za pár let
ale 530DA těch bylo a je mraky.
Hypoteticky nejhorší ovšem je, že ikdybych si koupil 5er jako novou, tak ji pro změnu neprodám.
- v kozí roh se to tady obrátilo
Slow and serious
No jo, nejlepší našetřit, koupit novou a pak si ji nechat 15 let a 300.000 km. Jenže při "kvalitě" současných aut je to taky sázka do loterie, byť u dobré značky (BMW) s nejjednodušší dostupnou technikou (R6 + manuál) a rozumnou údržbou (olej měnit po 10 - 15 tis.km, ne podle idiotských proměnlivých intervalů...).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Uz jsem ho tu nejakou chvili nevidel, tak asi ano a pote, co zjistil, jake auto si vlastne koupil, to s nim seklo
Ne, myslim, ze rikal, ze jede nekam pryc a auto prevezme az se vrati... Takze ne
Ne, myslim, ze rikal, ze jede nekam pryc a auto prevezme az se vrati... Takze ne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Taky jsem se obával, že si to hodil po prvním svezení, když tady tak dlouho nebyl.
RWD
Alebo je tak nadšený, že sa ešte stále vozí...
mam E60 ktera uz ma skoro 265 tis, pravidelnou "reinkarnaci" kazdeho pul roku a rekl bych ze to auto je porad jako novy...beaumont píše:No jo, nejlepší našetřit, koupit novou a pak si ji nechat 15 let a 300.000 km. Jenže při "kvalitě" současných aut je to taky sázka do loterie, byť u dobré značky (BMW) s nejjednodušší dostupnou technikou (R6 + manuál) a rozumnou údržbou (olej měnit po 10 - 15 tis.km, ne podle idiotských proměnlivých intervalů...).
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW