Hlavně kdyby ten génius aspoň vydržel až do konce a uhrál to na přestupek odmítnutí. Takhle to má za trestnej čin.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Taky mne nedávno potkal týden ježdění na opačné straně. Nejhorší je, když se člověk po 1-2 dnech vyklidní, že už to zmáknul a pak třeba přijde nějaká krizovka jako protijedoucí auto ma úzký okresce
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak jsem málem cca před hodinou málem zahodil supru do škarpy na okresce někde u dubnice nad váhom. Situace: silnější déšť, na rozbitý silnici relativně dost vody, před sebou mám auto jedoucí padesát. Počkal jsem si na rovinku, naladil v manuálu 4-5, lehce nad 2000ot (aby mi to netancovalo), vyjel do protisměru, hupsnul do kolejí s vodou a už jsem měl 180° kontra na volantu a čekal jestli to zabere - zabralo - dokončil předjíždění a zařadil se - uff!
Situace kde yaris ani nepozná, že to je mokrý..
Situace kde yaris ani nepozná, že to je mokrý..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Kouzlo zadního náhonu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
V týhle rychlosti a podmínkách chytit tohle? Bud moc plynu nebo gumy na hovno?
Chápeš to?
Gumy - supersporty 255/275 mm, vzorku dost, na vodu moc nejsou, ale ten den jsem ujel uz 500km, skoro porad na vode, na ty bych se nevymlouval.Truck Daškam píše: ↑stř 26 dub 07:53 V týhle rychlosti a podmínkách chytit tohle? Bud moc plynu nebo gumy na hovno?
Moc plynu - nebylo, schvalne jsem tam dal 4ku (myslim) a nehamtal na to jak idiot
Zásadní chyba byla v neodhadnutí povrchu řidičem, že v těch kolejích je voda jsem přes auto neviděl a zjistil to až pozdě. Poučení na příště maximální
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Truck Daškam
- Letec
Tak ono co si budem.. při tý hmotnosti auta s těmahle gumama to na mokru není nic moc a stačí málo. Což ted už víš o moc líp
Chápeš to?
to je spatne, fotka 4/7 a i výsledek srážky mluví za vše
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/z ... 9782_n.jpg
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/z ... 9782_n.jpg
Pravda vyděsí
Fuj, 120 byl strašný krám i na svoji dobu. Já v tom absolvoval crash cca v třicítce předkem na roh dodávky, až po čelní sklo se srolovala jak harmonika, dodavka do ní vepsala "véčko".
Hlavní šťouch a zatlačení interiéru šlo naštěstí doprostřed mezi řidiče a spolujezdce. Trochu rychleji a po svých bychom neodešli.
Poškození na dodávce - trochu promáčklý nárazník a blatník a prasklá nádobka ostřikovačů.
Hlavní šťouch a zatlačení interiéru šlo naštěstí doprostřed mezi řidiče a spolujezdce. Trochu rychleji a po svých bychom neodešli.
Poškození na dodávce - trochu promáčklý nárazník a blatník a prasklá nádobka ostřikovačů.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Takhle by dneska dopadlo každý auto z tý doby. A je úplně jedno, jestli to byla škodovka, nebo by to byla amerika (ta by zůstala zvenku netknutá, uvnitř všechno mrtvé).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW