Zajda píše: ↑úte 18 dub 10:27
Protože jede zbytečně v rychlém pruhu, to je jasné.
Po týdnu ve Skotsku a cestě domů z letiště autem má polovička dostávala v jednom kuse panické záchvaty že jsme v protisměru, pak naštestí usnula.
Ja si posledne v Evrope musel rikat na krizovatkach pri odbocovani v pravo, "blbecku hlavne se neser do toho nejvice vzdaleneho pruhu.
A jeste horsi peklo jako ridic se porad kerujes ke spolujezdcovi. Mno jako totalni dement muset obchazet auto.
Taky mne nedávno potkal týden ježdění na opačné straně. Nejhorší je, když se člověk po 1-2 dnech vyklidní, že už to zmáknul a pak třeba přijde nějaká krizovka jako protijedoucí auto ma úzký okresce
Tak jsem málem cca před hodinou málem zahodil supru do škarpy na okresce někde u dubnice nad váhom. Situace: silnější déšť, na rozbitý silnici relativně dost vody, před sebou mám auto jedoucí padesát. Počkal jsem si na rovinku, naladil v manuálu 4-5, lehce nad 2000ot (aby mi to netancovalo), vyjel do protisměru, hupsnul do kolejí s vodou a už jsem měl 180° kontra na volantu a čekal jestli to zabere - zabralo - dokončil předjíždění a zařadil se - uff!
Truck Daškam píše: ↑stř 26 dub 07:53
V týhle rychlosti a podmínkách chytit tohle? Bud moc plynu nebo gumy na hovno?
Gumy - supersporty 255/275 mm, vzorku dost, na vodu moc nejsou, ale ten den jsem ujel uz 500km, skoro porad na vode, na ty bych se nevymlouval.
Moc plynu - nebylo, schvalne jsem tam dal 4ku (myslim) a nehamtal na to jak idiot
Zásadní chyba byla v neodhadnutí povrchu řidičem, že v těch kolejích je voda jsem přes auto neviděl a zjistil to až pozdě. Poučení na příště maximální
Fuj, 120 byl strašný krám i na svoji dobu. Já v tom absolvoval crash cca v třicítce předkem na roh dodávky, až po čelní sklo se srolovala jak harmonika, dodavka do ní vepsala "véčko".
Hlavní šťouch a zatlačení interiéru šlo naštěstí doprostřed mezi řidiče a spolujezdce. Trochu rychleji a po svých bychom neodešli.
Poškození na dodávce - trochu promáčklý nárazník a blatník a prasklá nádobka ostřikovačů.
Takhle by dneska dopadlo každý auto z tý doby. A je úplně jedno, jestli to byla škodovka, nebo by to byla amerika (ta by zůstala zvenku netknutá, uvnitř všechno mrtvé).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW