S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Taxem (z donucení - bo to nejde koupit samostatně) bastlil/opravoval m4Zlika. V kufru je (odklápěcí) kryt zavazadel (pro složení střechy do kufru) a ten je na ohnutou hliníkovou trubku přichycen dvěma plastovýma držákama a jeden z nich prasknul:
Taxem vyvrtal díru skrz ten kryt i ten dvoudílný držák a stáhnul to celé šroubem skrz = už to zase funguje. DIY bastl, ale úspěšný.Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Truck Daškam
- Letec
Je to moc fajn, zvykám si při čekání na zelenou koukat vzhůru.
Mimochodem - kabrioleťáci se zdraví?![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Mimochodem - kabrioleťáci se zdraví?
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Chápeš to?
Oproti motorkářům je nás málo, ale vždy zdravím. Třeba dnes jsem nepotkal ani jedno cabrio, ani jednoho roadstera, v Čechách se tahle radost zatím moc nenosí
Ale pěkných 165 km po severním Plzeňsku a po zimě jsem si zase ověřil věčnou platnost zkratky miata (miata is always the answer)
Ta přesnost nájezdů do zatáček je nádherná ![Applause :ymapplause:](./images/smilies/41.gif)
![Confused :-\](./images/smilies/7.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Applause :ymapplause:](./images/smilies/41.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
jerry: Jestli se tahle radost bude někdy nosit kdo ví. Ty auta jsou cenově jinde, výběr menší.. Bejt to v "konby", zájem by byl věší ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Aut bez střechy jsem včera potkal několik, jeden právě na mě mával
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Aut bez střechy jsem včera potkal několik, jeden právě na mě mával
Chápeš to?
Pořádný superbike také není za hubičku. A co jich jezdí. Auto bez střechy holt patří spíš do italské, francouzské a německé kultury.
Naposledy upravil(a) jerry dne ned 23 dub 14:54, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Taky dyž jedouc bezstřechy potkám jinou bezstřechu, mávnu rukou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zítra budu restovat (= nejdu do prce pěšky polemlesemloukou4), má (tady u nás) být (kupodivu) křasně = zase do prce m4Zlikem, bude vítr ve vlasech. Těším se, doufám, že mito pičasí, PaCh nebo nějaký můj řidičský kiks nezkazí.
Ranní šichta splněna = (240 km skrz S stranu Beskyd), přenádherný vítr ve vlasech byl i dyž teda byla ráno fest kosa (dyž sem vyjížděl, ukazovalo to 3 st a na Morávce byla dokonce jinovatka). Topení doprava a BMW flíska to ale vyrovnaly. Bez záPaChu, bez řidičských přehmatů, bez krizovek. Křasa.
Odpoledne dojedu nádrž (tady u nás na J straně Beskyd), vezmu plnou a budu se zase těšit na další pátek/restday/pěkně.
Odpoledne dojedu nádrž (tady u nás na J straně Beskyd), vezmu plnou a budu se zase těšit na další pátek/restday/pěkně.
Tak jo, i plán odpolední směny splněn, křasa, ale už byl (prodluženě-vikendový) provoz jaxfiň.
EDIT: Jo, a na Pustevnách sem potkal i jednu bezstřechovou miatu.
EDIT: Jo, a na Pustevnách sem potkal i jednu bezstřechovou miatu.
Závidím. Tady na západě furt chčije a kosa k tomu ![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)