BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Tak byl by absolutní nášup, kdyby cayman R nebyl o milion zábavnější a rychlejší, už jen koncepce + profil auta (hmotnost???) dává jasně najevo kdo je tady rychlý.
Slow and serious
Cayman je dobrý, ale zas tak zábavný mi nepřijde. Tomu IMHO fandí víc koncepce BMW, alespoň u mě to tak platí. Rychlost a zábavnost mají u auta každý svoje základy a nemusí se nutně překrývat...
nevím, až se usměje nějaký božínek a budu si ta auta moct sjet po sobě bez zbytečného respektu.... tak možná pak budu soudit...
ale když výjdu ze zkušenosti s blbým starým boxsterem S, který je funny, fast, komunikativní, prostě po pár km jsem si seděl jako v autě, se kterým mám najeto mrtě km... tak se domnívám, že coxster bude peckové svezení.
ale když výjdu ze zkušenosti s blbým starým boxsterem S, který je funny, fast, komunikativní, prostě po pár km jsem si seděl jako v autě, se kterým mám najeto mrtě km... tak se domnívám, že coxster bude peckové svezení.
Slow and serious
Nevim jestli se to tu psalo, nestiham sledovat, nicmene dnes mi kamarad (ktery 1M ridil) telefonoval, ze pry ma hydraulicky posilovac. Tak jen FYI pokud to treba jeste nekdo nevi. Jinak pry stoji 1,7 mil, co je dobry nesmysl.
Richard: Nestoji a nema Cena v CR zacina nekde na 1,3, coz neni tolik. A posilovac je "elektricky s hydraulickou podporou", viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailech, coz bude nejaky hybrid, ale urcite ne klasicka hydraulika.
Kamarad tedy asi pred jizdou trochu prebral
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Asi to bude tim, ze ridi audinu, takze jeho schopnosti rozliseni rizeni jsou omezene.pjanda píše:Richard: Nestoji a nema Cena v CR zacina nekde na 1,3, coz neni tolik. A posilovac je "elektricky s hydraulickou podporou", viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... -detailech, coz bude nejaky hybrid, ale urcite ne klasicka hydraulika.
Naposledy upravil(a) Rikin dne sob 04 čer 06:32, celkem upraveno 1 x.
To by leccos vysvetlovalo, protoze Audi uz nejaky ten rok nema rizeni zadne BMW se mu ale v tomto smeru odhodlane priblizuje...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Po pár dnech zasypávání retardem, tu je něco lepšího
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Nevim jestli se rychlosti reakce plynu na zacatku videa smat,nebo brecet. Btw to je novej klip od Kena Blocka?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
no, moc se tomu nechtelo ani nahoru, ani dolu
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou