Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Pindica má jen asi tunu a pouhých 44 kW = není to "závoďák". Navíc slouží už jen k popojížďkám (nákupům a pod) okolo komína. + to řeším tak, že každý rok dávám dvě nové (na zimu dopředu), po zimě prohodím př/z (= na léto dopředu jdou ty "starší" = rok a půl) a na podzim je (ty přední/horší) vyhodím (i dyž vzorku mají jetě dost) a koupím dopředu zase 2 nové zimní. Což mi připomělo, že si musím naspat do blbníku to prohození zase brzo udělat.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Toto řešení mi přijde složitějši než mít zimní a letní sadu:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
A mně to zase připadne lepší - minimálně v tom, že v garáži nepřekáži "ta druhá" sada kol.
Tak jo, brambor2 přezutý (musím koupit nové bezp šrouby, stávající už mají ožvýkanou hlavu), du to projet.
to bych na fiata dal celoročky než se s tím takto mrdat
To, co pp popisuje, bych nedokázal ani pochopit, natož provozovat.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Natoz platit
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Co je NATOm špatně/drahé 1x ročně (podzim) koupit 2 nové zimní gumy a dát je Pindici dopředu? Mně se ten můj systém osvědčil, funguje a nebudu ho měnit.
Dnes jsem už taky hodil letní papuče. Jinak mě to vychází, že zimáky ještě do léta zlískám na 1,6mm. Jsem spořínek, nějaké vyhazování ještě dobrých gum neprovozuju.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky jsem dneska na rodinným korábu nazul letní papuče. Zrovna jsem u toho rozebral a vyčistil brzdy, tak mám teď takový příjemný pocit, že jsem se mu pověnoval .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).