o nic jsi neprisel je tu zima;)Moucha píše:já chtěl jet, ale kamoš to zrušil
Pokec 2011
Re: Pokec 2011
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já na tom teda nevidím nic dobrýho... Nějaký vypínač topení nebo autorádio nebo co to je, pfff...Deli píše:kdybys měl mahagon, tak to bude ještě lepší takhle to je jen dobrý... dokonce přemýšlim, že vasco má možná hezčí avatar
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=819&t=1135826Slawall píše:pick: Ty jsi na garáží skončil? Kde je vlákno o odchodu?
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Flek: to jsou německý čudlíky... to jsou nějaký čudlíky... echt čudlíky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Das ist wenig... to je malo.Deli píše:Flek: to jsou německý čudlíky... to jsou nějaký čudlíky... echt čudlíky
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Náhodou mě se tenhle individual líbí asi nejvíc. Teďka si sice z hlavy mahagon nevybavim, ale tenhle s bílejma proužkama mi vždycky přišel boží..
Mám rád automatické převodovky.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
tak to abych sel pryc...
tak to se teda načekáš.........po konkrétních podložených informací ti nic není, protože se tě netýkají Asi tě zklamu, ale taktéž si nikdy neupadl ani v podezření. Tvou doménou vždycky byl a ještě dlouhou bude jen a pouze bonzbatn. Jseš prostě zatím jen takovej juniorskej batnbonzák (pokud náhodou nevíš o čem mluvím, mohl bych si vzpomenout na tvou zpověď v SZ). Ale nesmutni, opakování je matka orgasmu a občas dělá i mistra Už jen samotný status příslušníka Bonz Brothers není špatnejspeleo píše:Taky čekám od pickupera konkrétní podložené informace, kdo za tím spiknutím, podle něj, jako je
Niko nadžanel ko kerdža