BMW 1 M
Re: BMW 1 M
Daň za rozmaznanosť...
Hosi z Inside Line vyrazili s 1 M Coupe na motorovou brzdu. Zadna skvela podivana to neni, ostatne ani vysledky neskytaji zadne prekvapeni, ale pro zajemce o 1 M urcite zajimava informace do mozaiky
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Omezovac v 7100 ot? Z videa to tak vypada.
Co bys cekal u turba, krali Richarde? Ostatne ten motor v podstate neni nic noveho, je to jen velmi jemne upraveny 35i, ktery se pouziva i ve zcela "neemkove" Z4 35is. Tj. pokud to auto je necim vyjimecne a opravdu "M", tak leda tim ostatnim - hlavne podvozkem a jeho naladenim...
Skanz3n
Skanz3n
Omezovač v 7100 mi na turbo přijde ještě dobrý, horší je maximum výkonu při 5150 , ale zas se tomu budou jednoduše přidělávat koníci navíc.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
spíš je to k pláčid1.8t píše:Velikost 1M je vedle Z3MC dechvyrážející.Vrooom píše:stejne je jednicka velka krava, nejak uz to neni ono
škoda že neudělali tu M8
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Pokud jste zatim nezaznamenali, britsky Autocar postavil 1 M Coupe proti Caymanu R. Videl jsem jen cast, takze vysledek neznam, ale at uz to dopadne jakkoli, podivana je to zajimava
Skanz3n
Skanz3n
Pěkné video, díky za něj.
Musím říct, že co jsem ho viděl naživo (bohužel jen staticky), teď na videu a co na něj koukám víc a víc, to 1 M Coupé se mi začíná docela líbit. Naprosto jednoznačně to NENÍ auto pro mě (ani jako ojeté za pár let) a rozhodně si ho nikdy nekoupím (ostatně - totéž platí o Caymanu a jakémkoliv jiném současném Porsche). Ale jsem rád, že takové auto existuje, že nosí znak BMW, že ho budu potkávat na silnici a že se v něm (třeba) někdy kousek projedu.
S novou 5er, 6er a teď s tímhle začínám mít pocit, že to s BMW není zase až tak špatné a že se snad začíná vzdalovat od hrany propasti, která už se s příchodem X6 a 5er GT zdála zatraceně blízko.
Musím říct, že co jsem ho viděl naživo (bohužel jen staticky), teď na videu a co na něj koukám víc a víc, to 1 M Coupé se mi začíná docela líbit. Naprosto jednoznačně to NENÍ auto pro mě (ani jako ojeté za pár let) a rozhodně si ho nikdy nekoupím (ostatně - totéž platí o Caymanu a jakémkoliv jiném současném Porsche). Ale jsem rád, že takové auto existuje, že nosí znak BMW, že ho budu potkávat na silnici a že se v něm (třeba) někdy kousek projedu.
S novou 5er, 6er a teď s tímhle začínám mít pocit, že to s BMW není zase až tak špatné a že se snad začíná vzdalovat od hrany propasti, která už se s příchodem X6 a 5er GT zdála zatraceně blízko.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ani se nedivim, ze cayman je lepsi, bmw pusobi hodne mohutne kdyz vedle nej jede cayman. Je takove obtloustle. Ale jinak se mi zacina moc libit, na to, ze se mi jeste pred nejakou dobou zdalo 1er coupe dosti skaredy ... design zraje jako vino
To bude tim, ze nastal cyklus vymeny u tehle modelu, az bude cas X modelu tak to zas budebeaumont píše: S novou 5er, 6er a teď s tímhle začínám mít pocit, že to s BMW není zase až tak špatné a že se snad začíná vzdalovat od hrany propasti, která už se s příchodem X6 a 5er GT zdála zatraceně blízko.
Kez bych se na vec dival takto pozitivne. Po dukladnem testu 5er z ni mam jeste rozpacitejsi pocit nez kdy drive, to auto je podle krokem vpred jen a pouze vizualne. K tomu prijde nova 1er bez atmosferickeho R6, to same 3er, testuje se 3er GT, M3 dostane R6 turbo... Podle me se trend neotocil, jakkoli me potesilo, ze 7er se "zase da".beaumont píše: S novou 5er, 6er a teď s tímhle začínám mít pocit, že to s BMW není zase až tak špatné a že se snad začíná vzdalovat od hrany propasti, která už se s příchodem X6 a 5er GT zdála zatraceně blízko.
Skanz3n
Skanz3n